Ljubavni horoskop Škorpion-Škorpion

Ljubavni horoskop Škorpion-ŠkorpionKada se radi o astro kombinaciji Škorpion-Škorpion kod ovih ljubavnih parova se često stavlja naglasak na važnost fizičke privlačnosti i slaganja na tjelesnom nivou jer je Škorpionima u ljubavnoj vezi često vrlo bitno postojanje velike strasti i čulnog uživanja. Ljubavni partneri umeju otvoreno da stave do znanja jedno drugome sva svoja očekivanja i želje a nerijetko mogu biti i uzajamno snažno međusobno privrženi. Vole ostvaruju duboku emotivnu povezanost i da im ljubav zauzima centralno mjesto u životu. Kada u ljubavi dva Škorpiona ostvare vezu to najčešće asocira na veliku strastvenost i bujicu osjećanja a također i na izraženiju opasnost od pretjerane ljubomore kao i osvetoljubivijeg ponašanja pa u takvim ljubavnim vezama ključni faktor za postizanje boljeg sklada je veliko međusobno povjerenje. Kada dođe do narušavanja povjerenja to lako može inicirati velike sukobe i vrlo neugodno ponašanje. Do javljanja većih sukoba lako može doći i onda kada jedan od ljubavnih partnera osjeti potrebu za snažnijom dominacijom u ljubavnoj vezi tako da zbog nedovoljne spremnosti na kompromisna rješenja može dolaziti do zahlađenja ljubavnog odnosa u takvim situacijama.

Iako dva Škorpiona u ljubavi često imaju slične poglede na život to može doprinijeti i javljanju želje za nekom vrstom natjecanja i nadmetanja što može i značajnije narušavati kvalitetu ljubavne veze. Osim toga, iako za dva Škorpiona važi da mogu ostvariti jako dobru komunikaciju i duboku povezanost čak i na intuitivnim razini, u situacijama kada dođe do većih svađa i neslaganja ljubavni par može postati skloniji okretanju jedno protiv dugoga umjesto da nastoji da smiri situaciju i komunicirati na dovoljno miran i staložen način. Ova astro kombinacija ukazuje i na to da ove osobe mogu se mijenjaju iu tom smislu da snažnije nastoje im ljubavna veza daje puno nove pozitivne energije, da kod njih potiče bolje ispoljavanje kreativnosti i da u njima budi potrebu za pronalaženjem dubljeg smisla života.

Veza dva Škorpiona pravo je skladište baruta! Ovo dvoje moglo bi zapaliti vatru čak i deset metara duboko u moru. Problem, naravno, nije da su previše različiti: ovdje su oni previše slični! Oboje su odlučni, posesivni, sebični, u kratko – oboje su grozni karakteri. Po ljubomori su prvaci svijeta, tu su negdje i po zahtjevnosti, osvetoljubivosti i svadljivosti. Ne pada im na pamet da popuste ili barem da ne dižu galamu oko svakog problema. I najmanja iskra ovdje će se za čas rasplamsati u katastrofalni požar. Pa kako i ne bi, uz takvo dvoje natmurenih svadljivaca? Osnovna zadaća svakog dana bit će im kako da napokon nametnu svoju volju onom drugom. Kad počnu razgovarati o nečem, bit će bolje da imaju jednako mišljenje; ako to nije tako, napravit će od buhe slona i najsitniju raspravu pretvorit će u svađu koja bi mogla značiti kraj cijele veze. Dapače, nakon svake svađe osjećat će se sve udaljeniji jedan od drugog, ali niti jedan neće ni prstom mrdnuti da barem malo popravi situaciju.

Ipak, i ovdje ima jedna svijetla točka (i to kako još svijetla – to je pravo sunce ili središte nuklearne eksplozije!) – radi se o seksu! U krevetu će biti nezaustavljivi i nerazdvojni, i dok god ne izlaze iz spavaće sobe bit će najsretniji par na svijetu. Ali kad-tad će ogladniti ili će ih neka druga sila natjerati da izađu van… I evo problema. Naš Vam je najiskreniji savjet da se uz krevet pripremite dovoljno sendviča i sokova, i da iz njega izlazite samo u slučaju najveće nužde. Inače, ako ovo čita netko drugi (a ne Škorpion), zapitat će se može li veza opstati ako partnere veže samo luda seksualna energija i privlačnost? Odgovor vrijedi samo za jednu ovakvu kombinaciju: da, može!

Tarot, astrologija, numerologija