Ljubavni horoskop Škorpion-Ribe

ljubavskorpionribeŠkorpion i Ribe se u astrologiji svrstava u jednu od rijetkih vrlo pozitivnih kombinacija kada je riječ o slaganju u ljubavi. Ovakva kombinacija vodenih znakova nerijetko predstavlja gotovo savršeno poklapanje kako na emotivnoj razini tako i u intelektualnom pogledu. Ljubavni par posjeduje ogroman potencijal za ostvarenje i održanje vrlo sretne i dugovječne ljubavi. Vodena kombinacija Ribe i Škorpion otkriva mogućnost za postojanje vrlo dubokih i intenzivnih ljubavnih osjećanja koja mogu činiti sam korijen njihove ljubavi koji može osiguravati stabilnost i čvrstinu njihovom slaganju u ljubavi. I Škorpion i Ribe su duboko emotivni, senzualni iu mnogim životnim situacijama dopuštaju svojim osjećajima da upravljaju njihovim postupcima. Kada se Škorpion i Ribe zavole, njihova snažna pozitivna osjećanja predstavljaju neraskidive niti koje ih drže skupa i koje ih čine jakim u bilo kakvoj životnoj situaciji.

Pri upoznavanju ovi znaci mogu osjetiti snažnu, magnetsku, privlačnost jer će biti očarani jedno drugom i opijeni i osvaja ogromnom bujicom ljubavnih osjećanja. Mnogi parovi s ovom kombinacijom znakova mogu intuitivno osjetiti još na samom početku ljubavne veze da je to ona prava ljubav za njihov cijeli život. Ljubav između Škorpiona i Ribe može biti nesvakidašnja, čarobna i bajkovita. Međutim, kako bi ostvarili ovakav potencijal potrebno je redovito njeguju svoju ljubav i ne smiju dozvoliti da je zapuste. Škorpion se u ljubavi “hrani” strašću, jakim emocijama i potreban joj je netko tko je spreman da se čitavim bićem prepusti u ljubavi. Znak Ribe osjeća potrebu za ostvarenjem nježne, romantične, čiste i istinske ljubavi koja će ispunjavati svaku poru njegovog suptilnog bića. Dakle, njihove potrebe, maštanja, želje i fantazije mogu se u velikoj mjeri podudarati u ljubavi što može doprinijeti lakšem postizanju harmoničnog slaganja i željene stabilnosti ljubavne veze odnosno braka.

Ribe i Škorpion je ljubavni par kojem ljubav može predstavljati pravu pokretačku snagu u životu koja će ih inspirirati iu svakodnevnim životnim aktivnostima i koja će ih voditi naprijed ka uspjesima, ka ostvarenju zajedničkih životnih planova iu osvajanje blistave budućnosti. Javljanje povremenih problema u slaganju ljubavnog para Škorpion i Ribe moguće je naročito u situacijama kada Škorpion ispoljava neke suviše negativne emocije kao što je npr. veća ljubomora, posesivnost i osvetoljubivost pa je osobito tada moguće i ozbiljnije narušavanje harmonije i ravnoteže u ljubavi. Također, u situacijama kada znak Ribe ima neka veća ili nerealna očekivanja od Škorpiona, moguće je javljanje i većeg nezadovoljstva ljubavnom situacijom i javljanje većeg razočaranja zbog neispunjenih očekivanja. Moguće je povremeno javljanje neslaganja i iz drugih razloga kada se i neki manji nesporazumi mogu lako rasplamsati iu veće probleme i zato je važno za ovu kombinaciju znakova da u ljubavi nastoji na konstantnom poboljšanju komunikacije kako bi ostvarili dobro razumijevanje i kako bi dodatno unaprijedili kvalitetu slaganja u ljubavi. Dakle, snažan potencijal za ostvarenje uspješne i sretne ljubavne zajednice mogu ostvariti ukoliko svakodnevno njeguju svoju ljubav i trude se da je održavaju svježom.

Veza Ribe i Škorpiona prema svim kriterijima mogla bi biti uspješna – samo ako partneri budu dovoljno zreli! Ovo bi mogla biti ljubav na prvi pogled. Između partnera rođenih pod ovim znakovima razvit će se snažna uzajamna privlačnost i osjećaj povezanosti. Ribe su po prirodi neodlučne i vrlo će se rado osloniti na snažnog i odlučnog Škorpiona, i neće im biti problem prihvatiti partnerovu želju da dominira u vezi. Ma koje god loše svoje strane Škorpion pokazao, Ribe će se pokazati kao savršeni partner jer će ih prihvatiti bez puno prigovora. Čak i strašna ljubomora koju će Škorpion pokazivati na svakom koraku neće mučiti Ribe, nego će im naprotiv poslužiti kao sredstvo za umirenje jer će ju shvatiti za dokaz ljubavi. Ribe mogu biti i jake kad zatreba, ali duboko u njihovoj prirodi je da se rado oslanjaju na partnera i ne srame se pokazati slabost. S druge strane, upravo je pokazivanje slabosti ono što treba Škorpionu da bi razvio osjećaj snage i superiornosti!

Ribe koje bez problema pokazuju svoje povjerenje i oslanjanje na partnera, i Škorpion koji bolesno traži partnera kojeg će čuvati i kojemu će služiti kao oslonac, pa ima li bolje kombinacije? Ovo dvoje dijeli posebnu vezu na jednoj dubljoj razini, bez riječi i objašnjavanja. I jedan i drugi su vrlo osjećajni, vjerni, intuitivni, i jednog i drugog zanimaju mistika i sve što je barem malo neobično i pomaknuto. I seksualan život će im biti jako dobar, uz Škorpionovu strastvenost i spremnost Ribe da slijedi partnera (a ponekad i obrnuto). Ova veza pruža odlične izglede i za dobru vezu i za uspješan brak.

Tarot, astrologija, numerologija