Ljubavni horoskop Škorpion-Ovan

ljubavskorpionovanOvakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi u sebi nosi snažan potencijal za ostvarenje vrlo dobre kompatibilnosti na svim razinama ljubavne veze. Da bi se ovakav potencijal ostvario potrebno je ljubavni par, osim postojanja međusobne privlačnosti, dovoljno jasno nastoji i na dobrom prilagodjavanju i usklađivanju svojih energija (jer su i Ovan i Škorpion horoskopski znaci za koje važi da znaju biti energičniji u svojim postupcima). Ukoliko nema dovoljno spremnosti za ovakvo usklađivanje energija u tom slučaju postoji izraženija opasnost od neadekvatnog (često impulsivnijeg) ponašanja, turbulentnijih dešavanja i javljanja nestabilnosti u ljubavnoj vezi.

Kod ovakvog ljubavnog spoja može biti vrlo naglašena neobuzdana strastvenost koja ljubavnom paru nerijetko osigurava trajniju privlačnost na čulnom tj tjelesnom nivou. Ovu kombinaciju horoskopskih znakova u ljubavi može karakterizirati i postojanje veoma naglašene spremnosti da ljubavni par prihvati da nivelira međusobne razlike po pitanju shvaćanja stvari iz života i da ostvari dobro slaganje i na dubljoj razini međusobnog razumijevanja. Međutim, kod ljubavne kombinacije Ovan i Škorpion može biti izraženija opasnost od stvaranja dojma kod ljubavnog para da je njihova ljubavna veza idealna pa u nekim trenucima može doći do javljanja snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa uslijed manje spremnosti da se prizna postojanje određenih nedostataka tj onih stvari mogu u značajnijoj mjeri predstavljati neku vrstu kočnice u ljubavnoj vezi ukoliko ljubavni par ne nastoji poboljšanjem komunikacije i realističnijim pogledom na stvari nastavi teži ka daljnjem unapređenju kvalitete ljubavne veze. Također, postoji i izraženija opasnost i da se kod ljubavnog para postupno gubi međusobna naklonost ukoliko ljubavni par ne pronađe adekvatan način da prevaziđe moguće javljanje povremenih obostranih težnji za nekim vidom kontroliranja ponašanja.

Erotski naboj mogao bi se u ovoj kombinaciji pokazati kao najjači stimulans i vezivno sredstvo, odnosno kao faktor koji će zbližiti partnere i pomoći im da prebrode poteškoće kad se pojave. A poteškoća će biti, ne brinite… Jer između partnera rođenih u ovim znakovima ima dosta sličnosti: i ovan i škorpion imaju veliku dozu energije, i jedan i drugi skloniji su akciji bez da dobro razmisle o mogućim posljedicama, i oba eksplodiraju uz zaglušni prasak koji im ne ostavlja puno vremena za razmišljanje i kontrolu nad onim što govore. Gotovo da bi im neprestano trebao netko treći, neutralan, da ponekad promisli umjesto njih i postavi se diplomatski prije nego se počupaju!

S druge strane, oba su vrlo neovisni i ne vole kad ih se kontrolira. Dugotrajno neslaganje i borba za više slobode mogli bi uništiti pozitivnu energiju koji im daje odličan seks. Ali zar ne bi bila šteta da propadne veza u kojoj postoji toliko strasti i toliko užitka? Ruku na srce, obično je ovo izrazito nestabilna kombinacija koju često uništi već i najmanja sitnica. Ali ako partneri tu i tamo pregrizu jezik prije nego započnu svađu i ako prihvate mogućnost da tu i tamo nisu u pravu, bit će to veza koja će potrajati sto godina. Izbjegavajte zapaljive situacije, kontrolirajte temperament i uspjet ćete!

Tarot, astrologija, numerologija