Ljubavni horoskop Ribe-Ribe

ljubavriberibeLjubavni parovi Ribe-Ribe se često mogu pohvaliti spremnošću da u ljubavi ostvare bolju i intenzivniju razmjenu ljubavnih osjećanja. Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi donosi ljubavnom paru snažniji potencijal za ostvarenje dobre komunikacije i razumijevanja na dubljoj razini. Ponekad su Ribe u ljubavi sklonije maštanju i idealiziranju voljene osobe tako da u ovakvoj ljubavnoj astro kombinaciji, i pored često vrlo izraženog nastojanja na boljem međusobnom razumijevanju, postoji i nešto izraženija opasnost od prisutnijeg značajnijeg međusobnog idealizovanja i samim tim i od pogrešne percepcije nekih osobina ljubavnih partnera pa lakše može dolaziti do raznih manjih ili većih razočaranja ukoliko uslijed nedovoljno realnog uvida postoje nekakva prevelika ili nerealna očekivanja od voljene osobe. Ovo se, međutim, češće može dešavati na početku poznanstva ili ljubavne veze dok kada se ljubavni par bolje upozna znatno lakše može prepoznati, prevladati i izbjeći takve situacije. Ribe se trude da otkriju ili bolje razumiju i one najskrivenije želje i potrebe voljene osobe tako da ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova u velikom broju primjera može predstavljati i primjer drugim ljubavnim parovima u smislu nastojanja da postignu bolji sklad i harmoniju u ljubavi.

Što se tiče odnosa ovakvog ljubavnog para i okoline kao i odnosa ljubavnog para prema raznim iznenadnim promjenama životnih situacija često se može dešavati nespremnost Riba da se suoče s razmatranjem rješavanja onih eventualnih zajedničkih problema prilikom čijeg rješavanja je potrebno donošenje strogo racionalnih odluka u kojima bi utjecaj i uloga njihovih osjećaja u donošenju odluka ostali po strani.

Izgledi za ovu vezu vrlo su dobri! Dvije Ribe savršeno će se razumjeti, i imati razumijevanja za potrebe onog drugog. Problem je doduše u tome što su Ribe izrazito zahtjevne kad se radi o pažnji koja im je potrebna, jednako kao i o stalnim i čestim izrazima ljubavi. Sretna je okolnost da Riba doduše puno traži, ali jednako toliko i daje – njoj je prirodno da brine za partnera, da ga obasipa pažnjom i ljubavlju. Ribe su prije svega emotivna bića, za njih razumno rješavanje problema nije primaran instrument kojim će osigurati sreću. Stoga je vrlo važno da su partneri kompatibilni na duhovnoj i emocionalnoj razini, puno više nego na intelektualnoj. Ako žive i osjećaju na podudarnim frekvencijama razumjet će se bez bespotrebnih objašnjavanja, gotovo bez riječi i na telepatskoj razini. I kakva bi to onda ljubav mogla biti! Bliskost koju budu osjećali prenijet će se i u krevet, gdje će se bacati iz dana u dan neprestano nastojeći zadovoljiti glad za seksualnim zadovoljstvom.

U nekim drugim aspektima života moglo bi ponekad doći do problema, prvenstveno radi njihove sanjarske prirode često nespojive s realnošću – ali naravno da će se trgnuti dovoljno rano ako situacija zaprijeti ozbiljnijim posljedicama. Stvorit će siguran dom ispunjen ljubavlju i toplinom. Ova veza mogla bi biti vrlo sretna, a za brak će se ponekad morati spustiti s oblaka emocija u krutu realnost i onda zajedno riješiti probleme koji ih tu budu dočekali.

Tarot, astrologija, numerologija