Ljubavni horoskop Ribe-Ovan

ljubavribeovanLjubavna kombinacija Ovan i Ribe se generalno smatra manje kompatibilnom iz razloga što Ribe mogu na početku ljubavne veze stvoriti dojam kako ne mogu u potpunosti osvoje Ovnovu naklonost i privrženost jer Ovnovi često ne mogu biti u stanju da na početku ljubavne veze pruže onoliku količinu nježnosti koliko to Ribe očekuju. Iz tog razloga kod Riba može češće dolaziti do stvaranja pogrešnog dojma postojanja želje za Ovnove distanciranjem i ukoliko kod Riba nema dovoljno strpljenja i razumijevanja lako može doći i do krupnijih neslaganja. Ukoliko, pak, ovaj ljubavni par pronađe adekvatan način za bolje usklađivanje svojih međusobnih želja i potreba, postoje naglašene mogućnosti za ostvarenje vrlo zadovoljavajuće harmonie u ljubavnom odnosu.

Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi može češće dolaziti do svađa i razmirica i onda kada Ribe osjećaju da im Ovnovi ne posvećuju dovoljno pažnje jer u tom pogledu Ribe ponekad mogu biti i prezahtjevne i lako se može stvoriti dojam nepostojanja dovoljnog razumijevanja s Ovnove strane. S druge strane Ovnu u takvoj ljubavnoj vezi povremeno može snažnije nedostajati veća strastvenost i dinamika tako da češće može ispoljavati svoje nezadovoljstvo kroz svoje ponašanje i komunikaciju.

Ova veza ima vrlo velik potencijal! Ovan je samouvjeren i pun života, a ribe su pomalo sramežljive. To ih doduše razlikuje, ali u pozitivnom smislu – ne stvara između njih nekakvu konkurenciju nego se idealno nadopunjuju. Nastavljamo u istom stilu: ovan voli biti dominantan i lider, a ribe su im idealan partner jer uglavnom vole da ih se vodi. Ono što jednom treba, to onaj drugi ima! Idealno se nadopunjuju i međusobno ispunjaju, ponekad figurativno, često i doslovno. Ovna će zainteresirati i izazvati ponašanje ribe u krevetu, odnosno njena prividna sramežljivost.

A ako riba stekne dovoljno povjerenja u ovna, toliko da mu se prepusti bez srama počne predlagati i ostvarivati svoje seksualne želje, to će dovesti do prave eksplozije strasti! Vrijeme koje ovo dvoje bude provodilo zajedno bit će rijetko dosadno, a gotovo nikad neugodno. Ako ste rođeni pod ovim znakovima ne oklijevajte i ne tražite dalje: šanse za uspješnu vezu ili brak vrlo su visoke!

Tarot, astrologija, numerologija