Ljubavni horoskop Ribe-Lav

ljubavribelavLav i Ribe u osnovi predstavlja vrlo kompatibilan ljubavni spoj. Iz ove astro kombinacije može se roditi nježna, romantična i strastvena ljubavna veza. Ribe čeznu za čarobnom i bajkovitom ljubavlju u kojoj će pronaći utočište i sigurnost tako da će biti opčinjene neustrašivom pojavom Lava koji ulijeva sigurnost. S druge strane, Lav će biti oduševljen zanosnom pojavom, izražajnošću i romantičnošću Riba. Lav pod utjecajem Sunca svog vladara unosi toplinu, vitalnost, pozitivne vibracije, jasnoću i optimizam u ovu ljubavnu priču. Ribe pod utjecajem Neptuna svog vladara unose maštovitost, nadahnuće, osjećajnost i razumijevanje. Međudejstvo ovih nebeskih tijela može doprinijeti dobrom usklađivanju Lava i Riba na svim razinama njihovog međusobnog slaganja u ljubavi.

Ljubavna veza između Riba i Lava može biti ispunjena nježnošću, maštovitošću, glamurom i dubokom emotivnom povezanošću na psihičkom nivou. Oba bića su i vrlo kreativna i umjetnički nadahnuta tako da ih i to čini izuzetnim i nesvakidašnjim ljubavnim spojem. Međutim, kao i kod većine drugih ljubavnih parova, tako i kod Riba i Lava postoje potencijalne skrivene opasnosti za povremeno narušavanje ravnoteže i sklada u ljubavi. Naime, i Lav i Ribe, svatko na svoj način mogu podjednako doprinijeti da se njihova ljubav upropasti ukoliko ne nauče bolje kontroliraju one “tamnije” strane svojih ličnosti.

Poznato je da Lav voli da se petlja u sve stvari i da uživa u tome da vodi glavnu riječ, da dominira i kontrolira situaciju kao i da pretjerano drami i kritizira ako mu nešto nije po volji. Ukoliko ne nauči bolje kontrolira ovakve svoje porive, vremenom može takvim svojim razmaženim ponašanjem samo udaljiti Ribe od sebe jer je poznato da Ribe ne vole kada im netko pretjerano dijeli savjete i kritizira njihovo ponašanje. Ribe u takvim situacijama ispoljavaju sklonost povlačenju u sebe. Zaljubljene Ribe su toliko opčinjene ljubavlju i zanesene da u mnogim situacijama ispoljavaju sklonost pretjeranom idealiziranju voljene osobe, uslijed čega mogu postati vrlo neoprezne, naivne i lakovjerne a samim tim postati i pogodnom metom za manipulaciju kada im uslijed njihove naglašene ranjive prirode, njihova krhka osjećaje mogu biti lako ozlijeđena. U takvim situacijama biće jako razočarane i željet će budu ostavljene na miru. Na kraju će se osjećati okrivljenim i kritiziranim, zakomplikovaće stvari tako da Lav neće shvatiti što se dogodilo i ova ljubavna priča imaće tužan kraj. Međutim, kako bi se dobila suštinska slika prave prirode ovog ljubavnog spoja i kako bi se “zavirilo” u njihovu zajedničku budućnost poželjno je protumačiti i sve ostale relevantne pokazatelje u osobnim (natalnim) horoskopima Lava i Riba u cilju dobivanja detaljnijeg uvida u cjelokupno slaganje ovog ljubavnog para.

Ova veza ne obećava baš sretan kraj i bit će vrlo teško posložiti ju tako da i jedan i drugi partner budu sretni u njoj! Oba znaka puno su više usmjerena prema primanju nego prema davanju. Riba traži puno pažnje i ljubavi, ali kako to dobiti od lava koji bi svu pažnju i ljubav najradije usmjerio prema objektu kojeg najviše voli i obožava: prema sebi? Lav voli publiku i glasno odobravanje sa svih strana, ali riba radije uživa u zaštićenosti svog malog i ponešto izoliranog svijeta. Čak će i sklonost ribe da burno reagira za najmanju sitnicu, da pokaže povrijeđenost i u situacijama gdje većina drugih ljudi nikada ne bi, ljutiti lava koji se ne voli prilagođavati čak ni puno manje zahtjevnim partnerima.

Lav ne voli kad mora mjeriti riječi i postupke i neprestano razmišljati o tome kako će oni utjecati na osobe iz okoline, a riba sve tumači kao napad na sebe i tu će partnerovu nebrigu pripisati isključivo nedostatku ljubavi. U komunikaciji s drugima lav će neprestano tražiti veliko društvo u kojem će zauzeti centralnu ulogu, a riba je tiša i više voli smirenost i sigurnost doma. Ovo dvoje ima dosta sličnosti, ali one se ne poklapaju dobro i umjesto da ih zbliže utječu na njih na način da ih neprestano udaljuju i tjeraju u sukobe. Ova veza može uspjeti jedino uz velik trud i strpljenje i jednog i drugog partnera!

Tarot, astrologija, numerologija