Ljubavni horoskop Ribe-Blizanci

Ljubavni horoskop Ribe-BlizanciBlizanci i Ribe je kombinacija horoskopskih znakova koja najčešće vrijedi za ljubavni spoj za koji neki mogu sasvim neopravdano tvrditi da je nemoguć dok se dubljim uvidom u sve relevantne pokazatelje dolazi do sasvim drugačije slike o mogućoj prirodi ovakvog ljubavnog spoja. Naime, dublji uvid u tumačenje slaganja ovih horoskopskih znakova kao i brojni primjeri iz prakse otkrivaju mogućnosti za ostvarenje vrlo uspješnog i dugotrajnog ljubavnog odnosa koji može jasno pokazati da se i suprotnosti privlače. Iako može biti češće bolje osobama s podudarnim shvaćanjima o životu ostvariti snažniju bliskost to se ne može podvesti pod neko strogo pravilo koje vrijedi za ostvarenje sklada u ljubavi jer je sudbina nebrojeno puta pokazala kako ljubav, ako je prava, pobjeđuje sve tj kako je sposobna prevladati brojne prepreke i kako ljubav-prava ljubav ne poznaje razlike i granice. Konkretno kada je u pitanju slaganje Riba i Blizanaca, iako su ovdje u pitanju dvije različite prirode to ne znači da među njima ne može doći do ljubavne privlačnosti jer ove osobe ni ne traže u ljubavi nekoga tko će biti isti kao što su oni sami tj oni ne žele u ljubavnoj vezi budu sa nekim tko će predstavljati njihov klon.

Blizanci i Ribe mogu pokazati interes jedno prema drugome, kod njih može postojati snažnija težnja da uče jedno od drugoga kao i da se međusobno snažno dopunjuju tako da mogu djelovati vrlo poticajno jedno na drugo u njihovoj ljubavnoj vezi a kasnije i tijekom njihovog zajedničkog života. Ovakav ljubavni spoj nerijetko karakterizira i postojanje obostrane želje i spremnosti za stalnim usavršavanjem ljubavnog odnosa tj ljubavne veze. Oboje mogu biti svjesni toga da ljubavna veza nikada ne može ostati na istoj razini i da se tajna uspjeha u ljubavi upravo krije u njihovoj obostranoj spremnosti na kompromisna rješenja kako bi se njihova ljubav vremenom “širila” tj kako bi njihovo slaganje prešlo u novu razinu i kako bi njihova ljubav dostigla novu dimenziju. Ove osobe mogu biti često svjesne i toga da postojanje određenih razlika, kao što to mogu biti razlike u mišljenjima, stavovima, potrebama, godinama i načinima percepcije ljubavi i života ne znači da su zbog toga te osobe dva “suprotna i nespojiva svijeta” već da na te stvari mogu gledati sasvim drugačije i iz šireg kuta. Blizanci najčešće nisu skloni tome da imaju neke predrasude u ljubavi koje bi ih sputavale da ostvare ljubavnu vezu sa osobom koja im se dopadne tako da bi rado pristali da otpočnu ljubavnu vezu s nekim tko se razlikuje od njih, u ovom primjeru sa osobom rođenom u znaku Riba. Ribe u ljubavi nerijetko mogu biti vođene svojim osjećajima tako da, kada im netko “priraste” za srce biće spremne da se bore za svoju ljubav spremnošću na zajedničke dogovore i planove kako bi se ta ljubav uspješno ostvarila.

Blizanci u ljubavi tragaju za nekim tko će ispuniti njihovo srce strašću i radošću i tko će im proširiti vidike a to mogu pronaći u zavodljivim, osjećajnim i neodoljivim Ribama koje im mogu otkriti potpuno novi i do tada njima nepoznati svijet, svijet mašte i suptilnijih osjećaje dok , Ribe koje čeznu za “bajkovitom” ljubavlju u stvarnom životu, mogu pronaći to što žele u životnim i “čarobnim” Blizancima. Kako bi se dobio još detaljniji uvid u ostale dodatne pozitivne mogućnosti kao i detaljniji uvid u ograničavajuće faktore koje ova kombinacija znakova u ljubavi donosi potrebno je uzeti u obzir i kako su pozicionirani i aspektovani Venera, Mars, Mjesec, Merkur i Neptun u osobnim horoskopima ovih osoba.

Ako vam se ne da truditi i boriti za vezu, onda u ovakvoj kombinaciji nemate što tražiti! Strast u ovoj vezi bit će jaka. Nemojte ju gušiti, potrudite se da se što više rasplamsa i da što duže gori! Jer to je jedno od vaših najjačih oružja u borbi protiv stvari koje vas razdvajaju. A njih doista ima puno! Ribe će ubrzo shvatiti da njihova emotivnost smeta blizanca, jednako kao što će blizančeva navika da kaže sve što mu padne na um vrlo brzo povrijediti osjetljivu ribu.
Ali nemojte to blizancu uzeti za zlo, jer on često kaže i ono što ne misli (ili barem ne promisli dovoljno dugo i dovoljno dobro prije nego li izvali prvu sljedeću glupost)! Blizancu je to jednostavno u krvi. Njegov karakter neprestano ga tjera da se šali i da zbija šale, pa makar to povrijedilo partnera.

Ali kako to objasniti ribi? Ona sve vrlo brzo prima k srcu, sve shvaća ozbiljno, i za čas reagira suzama. I prije nego se i jedan od partnera snađe, već je tu atmosfera nepovjerenja i sumnjičavosti. Zato pamet u glavu – ako ne želite da ova veza za čas propadne, učinite i jedan i drugi nekoliko ustupaka, potrudite se da malo prigušite svoj karakter i da se prilagodite partnerovom senzibilitetu. Ovo je veza u kojoj stvari neće uvijek ići glatko, ali ne odustajte jer za vas itekako ima nade!

Tarot, astrologija, numerologija