Ljubavni horoskop Rak-Rak

ljubavrakrakOva kombinacija horoskopskih znakova može dati ljubavnom paru naglašene mogućnosti za vrlo snažnu međusobnu emotivnu povezanost. Osobe u ovakvoj ljubavnoj vezi mogu biti, često i znatno snažnije nego kod drugih ljubavnih astro kombinacija, upućenije jedno na drugo. Rakovi umeju da budu vrlo zaštitnični nastrojeni u ljubavnoj vezi tako da postoji izraženija opasnost od ulaska u razne sukobe s drugim osobama ukoliko ponašanje tih osoba na neki način smatraju nekakvom prijetnjom koja bi mogla uznemiriti ili na neki način ugroziti voljenu osobu pa se može dešavati da do sukoba dolazi uslijed raznih nesporazuma i pogrešno protumačenog ponašanja.

Ljubavna veza Rak-Rak se u velikom broju slučajeva može razviti tako da je ljubavni par spreman na brojna odricanja u životu kako bi više vremena provodio zajedno. Ovakvom ljlubavnom paru često može predstavljati problem ili neugodnost kada je potrebno da se na neko vrijeme razdvoji (primjerice zbog poslovnih putovanja i sl). Ljubavni spoj ovakve kombinacije horoskopskih znakova često ukazuje na osobe koje nastoje pronaći dublje međusobne sličnosti i dodatno ih još bolje usklade. Često mogu provoditi vrijeme u razgovorima o svojim emocijama. Ovom ljubavnom paru može od ogromnog značaja biti uspješno konstantno unapređenje kvalitete ovakve ljubavne veze i zajedničko zasnivanje stabilne obitelji. Ova ljubavna kombinacija horoskopskih znakova često donosi snažan potencijal konstantno unapređenje kvalitete ljubavne veze i za postojanje dobre kompatibilnosti u ljubavi ali kako bi se stekao bolji uvid u astrološku kompatibilnost potrebno je obratiti pažnju na sve relevantne čimbenike u osobnim horoskopima.

Naravno da će dva Raka imati puno toga zajedničkog, i to će biti njihova sreća i njihovo prokletstvo – u isto vrijeme. Rak je sam po sebi osjetljiv, često isuviše temperamentan i nepredvidiv u reakcijama. Ali što se dogodi kad se sretnu dva takva osjetljiva tipa? Naravno, moguć je pravi potres! Problemi bi se mogli javiti i zbog toga što tuđe riječi često tumače previše doslovno, ne dajući sugovorniku priliku da se ispravi ako je neoprezno bubnuo nešto što bi Rakovom osjetljivom uhu moglo zazvučati pogrešno. Ako ne pripaze na svoju impulzivnost, između dva Raka neprestano će tinjati opasnost razbuktavanja vatrenog sukoba!

Ali ako ipak budu barem malo razumni (kao što Rakovi mogu biti), ova veza bit će sasvim sretna. Idealno će se nadopunjavati i slagati njihova sklonost smirenom, obiteljskom životu. Oni nisu ludi za razuzdanim zabavama i velikim društvom, radije će se posvetiti uređivanju doma i stvaranju udobnog gnijezda u kojem će se osjećati savršeno sretni i zaštićeni. Slični su ne samo po mentalnom sklopu i intenzitetu emotivnosti, nego i po razini energije što je jako važno. Fizički će se privlačiti i to će biti još jedna spona koja će ih vezati. Veza dva pametna i zrela Raka bit će vrlo sretna, jednako kao i brak nakon toga!

Tarot, astrologija, numerologija