Ljubavni horoskop Rak-Djevica

ljubavrakdjevicaLjubavni par Rak i Djevica je kombinacija znakova koja može u ljubavi povremeno nailaziti na određene poteškoće u slaganju uslijed moguće nedovoljne usklađenosti njihovih međusobnih shvaćanja o ljubavi io samom načinu percepcije ljubavi. Supersenzitivnim Raku može biti teže uskladiti svoje želje i načine ispoljavanja svojih emocija s načinom na koji Djevica može priželjkivati ​​da joj voljena osoba iskazuje svoje osjećaje tako da Djevica može imati drugačija očekivanja od onoga što joj Rak može pružiti. Naime, Rak može željeti češće otvorenije razgovara o svojim osjećajima sa voljenom osobom tj Djevicom dok bi Djevica najradije da preskoči taj dio tako da iz tog razloga može dolaziti do učestalijeg narušavanja njihove uzajamne komunikacije i do rasplamsavanja nekih nesporazuma iu veće probleme.

Za razliku od Raka koji voli otvorenije razgovarati sa svojom voljenom osobom o svojim najtananijim osjećajima do najsitnijih detalja i koji nastoji izražava svoje osjećaje i svoju nježnost na romantičan način, Djevica može prije očekivati ​​da se voljena osoba divi njenom oštroumlja i da se aktivira u “igri riječima” kako bi prvobitno bili zadovoljeni njezini kriteriji u intelektualnom pogledu tj ukoliko voljena osoba u samom startu pokaže da joj može doskočiti u intelektualnom pogledu jer to može biti važan preduvjet za kasnije opuštanje i na emocionalnoj razini. Ukoliko obje osobe pronađu adekvatan način za uspješnije niveliranje i usklađivanje postojećih razlika i ukoliko vremenom uspostave uspješnu komunikaciju i dobro razumijevanje, Rak može naučiti Djevicu biti opuštenija u ljubavi dok Djevica može pružiti Raku da se osjeća sigurnije u njihovoj ljubavnoj vezi.

Nježni Rak u ljubavi može biti snažno vođen svojim suptilnim osjećajima dok se za razliku od njega Djevica u ljubavi više oslanja na razum a manje na osjećaje. Shodno tome, razumska i radna Djevica u ljubavnoj vezi s Rakom može biti okrenutija praktičnoj strani života tj pravljenju planova za načine realiziranja nekih ideja koje se odnose na planiranje budućnosti. Djevica će nerijetko s većim žarom i entuzijazmom praviti planove za načine provođenja zajedničkog vremena u vidu raspoređivanja slobodnog vremena za neke zajedničke aktivnosti i za ispunjavanje nekih zajedničkih obveza koje se odnose na uobičajenu svakodnevnicu života tako da će na kraju malo vremena pronaći za romantiku i za govorenje o osjećajima i ljubavi za čim Rak čezne u ljubavi. Do lakšeg javljanja problema u slaganju horoskopskih znakova Djevice i Raka može češće dolaziti i uslijed toga što Djevica može povremeno ispoljavati svoju sklonost ka suvišnom kritiziranju i zanovijetanju u ljubavnoj vezi / braku što može doprinijeti lakšem ozljeđivanju Rakovih krhkih osjećaje ali i uslijed toga što na Raka može ostavljati dojam postojanja želje za nekim vidom testiranja njegovog ponašanja što Rak može smatrati nepotrebnim i neprikladnim.

Ova kombinacija kardinalnog (Rak) i promjenjivog (Djevica) modaliteta ovih horoskopskih znakova u ljubavi, sve u svemu, može rezultirati ljubavnom situacijom koju s jedne strane karakterizira težnja za iniciranjem pozitivnih promjena u cilju održanja emotivne stabilnosti (Rak), as druge strane doprinosi fleksibilnosti u prihvaćanju promjena u novim okolnostima (Djevica) što ukazuje na potencijal za ostvarenje dobre kompatibilnosti u slaganju zbog naglašene komplementarnosti ovih dvaju priroda. Da bi se ispunila suština ljubavi potrebno je dakle, da ljubavni par boljim usklađivanjem nastoji na dostizanju dubljeg razine slaganja u ljubavi gdje će osjećaji biti udružena s razumom (Rak) a razum smekšan osjećajima (Djevica).

Ova veza ima potencijala, i hrabro zakoračite u nju! Rak je obično više emotivan i impulzivan, dok je djevica analitična i sklona sitničavom pogledu na svijet (dobro, mogu i rakovi biti sitničavi ako baš zažele!). Ali, druge njihove karakteristike toliko ih približuju da se ove sitne razlike neće previše primijetiti. Djevica je vrlo praktična, a rak je doduše često u oblacima ali može iz njih sići i zajedno s djevicom graditi čvrstu vezu na zdravim temeljima. S druge strane, djevica će se povremeno pridružiti svojem sanjarenju sklonom partneru, i zajedno će otploviti na put u svijet snova i emocija. U spavaćoj sobi savršeno se nadopunjuju! Ono čega im sigurno neće nedostajati je nježnost i briga jednog za drugog. Prije bi se moglo dogoditi da će se toliko paziti i maziti da bi im to moglo malo i dosaditi, ali vjerojatno će s vremenom pronaći zajednički jezik i uskladiti svoje potrebe da maze partnera i istrovremeno budu maženi.

Djevica će jedino morati pripaziti na svoju potrebu da stalno nešto ili nekog kritizira, jer rak ne podnosi dobro kritiku i reagira vrlo burno. Inače niti jedan od ova dva partnera nije sklon riskiranju, avanturizmu i hodanju sa zabave na zabavu, pa će se sasvim dobro osjećati u smirenom okružju doma, pred televizorom ili s knjigom u ruci. Ova veza ima sasvim dobre izglede da uspije, a i brak bi mogao ispasti dobro!

Tarot, astrologija, numerologija