Ljubavni horoskop Rak-Bik

ljubavrakbikOvakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova donosi naglašene mogućnosti za postizanje dobrog sklada i harmonije u ljubavi. U velikom broju primjera ovakve ljubavne astro kombinacije može se primijetiti težnja za ostvarenjem stabilnosti i postizanjem boljeg međusobnog razumijevanja osjećaje i na jednom dubljem nivou.

Nesputano ispoljavanje osjećajnosti i nježnosti često prati ovakvu kombinaciju horoskopskih znakova, međutim, lako može dolaziti i do emotivne preosjetljivosti i neželjenog javljanja nestabilnosti uslijed nekih nesporazuma a do nesporazuma naročito lako može doći onda kada ljubavni par Bik – Rak nema dovoljno međusobnog strpljenja u komunikaciji. Osjećaj ljubomore može također u velikoj mjeri destabilizirati ljubavnu vezu Bik – Rak tako da je poželjno izbjegavati situacije koje bi mogle čak i neizravno poticati i raspirivati ​​ljubomoru. Uz unapređenje kvalitete komunikacije i uz izgrađivanje međusobnog povjerenja, a naročito uz dodatno postojanje povoljnih astroloških pokazatelja u osobnim horoskopima ljubavnog para s ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova, može se izgraditi vrlo čvrsta i stabilna ljubavna veza.

Ovo je obično dobra kombinacija! Oba partnera trebaju sigurnost i osjećaj stalnosti u vezi. I jedan i drugi znaju voljeti, pažljivi su i strastveni. Rak u ovu kombinaciju unosi više senzualnosti i maštovitosti. U seksu odlično se nadopunjuju , i upravo zato neće imati problema da jedan drugom pruže neslućene slapove užitka i zadovoljstva. Bik je u stanju osjetiti promjene rakovog raspoloženja, i pomoći će mu riješiti probleme koji se pojave.

Osim u spavaćoj sobi, ovaj par mogao bi se dobro slagati i u drugim prostorijama kuće. Bik je po prirodi pažljiv, dok Rak suosjeća s problemima bliskih osoba. Ova će veza biti sve bolja s godinama, osobito ako se partneri potrude oko nje. Može se reći da se Bik i Rak idealno nadopunjuju: slabosti jednog kompenzirane su snagom drugog. Jedini problem može biti povremena prevelika osjetljivost raka: ako ga partner naljuti ili ražalosti, rak će se povući u sebe i za taj dan izgubljeni su svi izgledi za seks. Ako bik bude imao razumijevanja za tu karakteristiku svojeg partnera, i ako oba pristanu davati jednako onoliko koliko i traže, tada je ovo odlična kombinacija iz koje će se razviti sjajan brak!

Tarot, astrologija, numerologija