Ljubavni horoskop Ovan-Vodenjak

ljubavovanvodenjakKod ljubavne kombinacije Ovan i Vodenjak na početku ljubavne veze može biti naglašena snažna međusobna privlačnost, međutim, vremenom može doći do krupnijih neslaganja uslijed mogućeg lakšeg javljanja nesporazuma a nerijetko i iz razloga što Ovan ponekad može teže kontrolirati svoju želju za jačom dominacijom kao i želju za čvršćim kontroliranjem stvari u ljubavnoj vezi dok Vodenjak ne voli uskraćivanje slobode. Osim toga do neslaganja može češće dolaziti i zbog toga što Ovan voli živjeti u sadašnjem trenutku neopterećen sutrašnjicom dok Vodenjak više voli graditi planove za budućnost.

Iako u samom startu postoje izvjesne razlike kod ovog ljubavnog para, one se mogu u značajnoj mjeri i uspješno prevladati zahvaljujući tome što Ovan i Vodenjak mogu prije svega razviti čvrstu povezanost na prijateljskim osnovama što im u ljubavnoj vezi može dosta pomoći u onim situacijama kada je potrebno bolje međusobno razumijevanje (naročito prilikom javljanja nesporazuma) kao i ostvarenje otvorenije komunikacije.

Ovaj ljubavni par, dakle, može dostići zadovoljavajući sklad i stabilnost ljubavne veze uz veću spremnost na dovoljno tolerancije, poštovanja individualnosti kao i uz dovoljnu spremnost na razumne kompromise. Ova će veza biti burna i ispunjena snažnim emocijama. Postoji šansa da ovan bude dominantan, a vodenjak prihvati tu dominaciju. Uran, koji upravlja vodenjakom, nepredvidljiv je; stoga, vodenjak će možda imati preveliku želju da ugodi ovnu.

Da, zvuči čudno, jer vodenjak nadasve cijeni svoju slobodu – ali možda baš uz ovna, kao uz nikog drugog, osjeti da je spreman na kompromise i čak odricanje od velikog dijela svoje osobnosti. Naravno da će se i ovan morati potruditi oko svojeg partnera. Tek ako oba partnera upotrijebe sve moguće i raspoložive diplomatske vještine, prerasti će njihova ljubav u prekrasnu vezu.
Ovan mora biti vrlo taktičan ako ne želi povrijediti svojeg emotivnog partnera. Što se tiče seksa, vodenjak se rijetko upušta u dugačke igrice jer ima toliko drugih stvari koje bi tijekom dana htio napraviti; stoga nije toliko seksualno aktivan koliko bi to ovan htio. Dobro, reći će ovan, idemo se onda zabavljati negdje drugdje ako te krevet ne privlači – ali vodenjak još ima toliko toga za obaviti do kraja dana da će igra često morati pričekati. Doduše i ovan ima puno obaveza, jer je započeo barem desetak novih stvari ovaj tjedan, ali njega to ne brine jer mu je najvažnije da stalno započinje s nečim novima nego da barem jednu stvar uspješno privede kraju. Ovo je pomalo neobična veza, koja će biti ispunjena svim aktivnostima i emocijama. Ako se stvarno vole, i ako budu spremni na rješavanje problema, veza će im u potpunosti uspjeti!

Tarot, astrologija, numerologija