Ljubavni horoskop Ovan-Rak

ljubavovanrakOvakva ljubavna astro kombinacija donosi ljubavnom paru moguće teže započinjanje ljubavne veze a kasnije i nešto izraženiju opasnost od pojave naglašenije dominacije što lako može potaknuti i bitnije narušavanje kvalitete komunikacije. Ukoliko ljubavni par izbjegava suvišnu prekomjernu dominaciju i ukoliko nastoji na unapređenju komunikacije i kvalitete ljubavne veze ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova može nerijetko donijeti i vrlo dobro slaganje. Za ostvarenje dobrog slaganja u ljubavnoj vezi vrlo je bitna spremnost na međusobno prilagođavanje što u ljubavnoj kombinaciji Ovan i Rak može ponekad izgledati teže izvedivo ali čest je slučaj i da upravo brojne svoje razlike ljubavni partneri mogu dobro integrirati u svoju ljubavnu vezu.

Ukoliko nema dovoljno spremnosti na razumne kompromise ljubavna veza može lako postati vrlo nestabilna, s čestim javljanjem problema u slaganju i lakšim javljanjem nepovjerljivosti tako da su često pretjerana tvrdoglavost u ponašanju, nespremnost na razumne kompromise i pretjerana netolerantnost mogući čimbenici ugrožavanja ovakve ljubavne veze. Ukoliko postoji obostrana spremnost na razumne kompromise i dovoljno spremnosti za unapređenje kvalitete ljubavne veze, u ljubavnoj kombinaciji Ovan i Rak mogu biti istovremeno prisutna i brojna uzbuđenja i emotivna sigurnost a ljubavni par može lakše izgraditi stabilnu ljubavnu vezu.

Partneri u ovoj kombinaciji mogli bi imati dosta problema u nastojanju da ostvare istinski sretnu i trajnu vezu!
Moćna seksualna privlačnost je ono što bi ih moglo spojiti – problem je u tome što seksualni naboj blijedi tijekom vremena, osobito zbog brojnih razlika koje ih inače razdvajaju. Ovan skače u akciju bez razmišljanja, dok je rak drugačiji: on je uvijek oprezan. Evo još razlika: rak voli sigurnost doma, a ovan doduše voli obiteljski život i obitelj ali iskreno mrzi sputavanje.

U takvoj vezi gomila se ljutnja, partneri se osjećaju frustriranima, i ubrzo počinju svađe oko bilo kakve sitnice. Razlika u temperamentu mogla bi zato uzrokovati tolika neslaganja da se to na kraju prenese čak i tamo gdje je počelo, u krevet. Zvijezde ovoj kombinaciji predviđaju nemirno more, a duga veza mogla bi završiti brodolomom! Nije ipak sve tako crno: ako rak upotrijebi svoju promišljenost, a ovan pak spontanost iskoristi na konstruktivan način (na primjer tako da osmisli zanimljive načine druženja, ili još bolje neke zanimljive seksualne igrice), mogli bi uspjeti i na jako duge staze!

Tarot, astrologija, numerologija