Ljubavni horoskop Ovan-Ovan

ljubavovanLjubavni spoj sa ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova nosi snažan potencijal za razvoj vrlo strastvenih i snažnih ljubavnih osjećaja, dodatno i zbog toga što Ovan kao vatreni znak u ovakvoj kombinaciji nagovještava naglašenije mogućnosti za rasplamsavanje snažnijih ljubavnih emocija. Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi naglašeniju potrebu za nesputanije i direktnijim ispoljavanjem emocija u ljubavnoj vezi a također može biti u većoj mjeri obostrano izraženija i potreba za vrlo jasnom i otvorenom komunikacijom. I sam početak ljubavne veze može odlikovati direktnijim, otvorenijim i slobodnijim pristupom. U ovakvoj ljubavnoj vezi može biti izraženija potreba za što realnijim međusobnim sagledavanjem osobina pa ljubavni par teže može imati neke iluzije nastale uslijed pretjeranog međusobnog idealizovanja upravo iz razloga što često izbjegavaju takvo pretjerano idelizovanje. Može biti znatno izraženija potreba za izgradnjom vrlo čvrstog povjerenja kako bi se ostvarila bolja stabilnost u vezi ali to ne znači i da izgradnja međusobnog povjerenja u ljubavnoj vezi Ovan-Ovan može biti lak posao.

U ljubavi nitko ne voli situacije koje bi poticale sumnju u iskrenost ljubavnog partnera ili partnerice a naročito Ovnovi ne vole takve situacije. U slučaju javljanja takve, čak i manje sumnje može lako doći do ulaska u veće nesuglasice i nastanka burnijih reakcija. Nerijetko se može dešavati iu slučaju neosnovane sumnje i neosnovanih optužbi da kod ljubavnog partnera (ili partnerice) koji je predmet takve sumnje nema dovoljno strpljenja ili spremnosti za dokazivanjem istine pa u takvim situacijama može lakše dolaziti čak i do brzog i burnijeg prekida ljubavne veze. Iako i pored postojanja težnje za uspostavljanjem povjerenja to moće biti teže ili sporije ostvarivo, onda kada se međusobno povjerenje u ovakvoj ljubavnoj astro kombinaciji uspostavi može postati izuzetno snažno pa ga razne nejasne situacije teže mogu narušiti.

Ovisno od relevantnih aspekata u natalnim kartama, u usporednom ljubavnom horoskopu kao iu zavisnosti od drugih relevantnih faktora koje treba uzeti u obzir, ovakva ljubavna kombinacija može tijekom vremena postati istodobno i vrlo stabilna i vrlo uzbudljiva.

Oba partnera ući će u vezu s nesvjesnom namjerom da dominiraju u njoj. To je strastveni spoj, prava bačva puna baruta jer niti jedan ne želi i nije spreman igrati sporednu ulogu! Što se tiče seksa, evo malog iznenađenja – ovdje će vjerojatno dominirati žena. Međutim, muškarac neće dugo trpjeti ulogu podređenog, osobito kad mu se probudi muški ponos i tvrdoglavost. Veza će im biti ispunjena suptilnim pokušajima preuzimanja dominantne uloge, što bi nakon nekog vremena (ako napokon ne shvate u čemu je bit problema) moglo dovesti do svađa. Rezultat toga mogli bi biti i problemi u krevetu. Naravno, jer svađa u dnevnoj sobi može se lako prenijeti i u spavaću. Da izbjegnu sukobe, trebat će im mnogo diplomatskih sposobnosti, ali ovnovima diplomacija baš i nije jaka strana – ta dva tvrdoglavca mogla bi tupiti svoje sve dok je svijeta i vijeka! Iako kombinacija dva ovna možda i nije najbolja moguća, mogla bi uspjeti ako se partneri vole dovoljno da bi žrtvovali nešto od svojeg ega. Ako u tome uspiju, stopit će se snažan par granitne čvrstoće koji nitko sa strane neće moći razdvojiti!

Tarot, astrologija, numerologija