Ljubavni horoskop Ovan-Jarac

ljubavovanjaracKod ljubavne kombinacije Ovan i Jarac često može biti naglašeno teže ostvarenje većeg sklada u ljubavi ili je potrebno uložiti više truda i strpljenja kako bi se startne razlike što uspješnije prevazišle. Jedan od bitnijih razloga za teže postizanje veće harmonije u ovakvoj ljubavnoj vezi krije se iu mogućem postojanju bitnih razlika u doživljavanju ljubavi što može doprinijeti lakšem javljanju svađa i razmirica i oko raznih sitnica ali također mogu biti olakšana i značajnija neslaganja oko nekih krupnijih pitanja. Ovan na početku ljubavne veze može češće težiti ka većim zabavama, provodima i avanturama i kod Ovna nije izražena potreba, kao kod Jarca, da odmah na početku ljubavne veze planira neke krupnije korake već je Ovan više opušten i često ne želi odmah pravi neke velike planove.

Jarac na početku ljubavne veze može biti i previše ozbiljan za Ovnov okus tako da je potrebno više strpljenja i ustrajnosti kako bi se došlo do zajedničkog jezika. Međutim, kako bi se dobila kompletnija slika ovakvog ljubavnog odnosa potrebno je uzeti u obzir sve relevantne čimbenike iz natalne karte jer za ostvarenje željenog sklada kod ovog ljubavnog para mogu umnogome doprinijeti i jake pozitivne veze između Venere i Marsa u osobnim horoskopima.
Ovo baš i nije obećavajuća kombinacija!

Ovan je nemiran, vatren, impulzivan, sklon eksperimentiranju. S druge strane jarac je smireniji, ali želi dominirati – baš kao i ovan. Dva tvrdoglava i rogata partnera često će iz čista mira pokrenuti svađu i onda raspirivati vatru dok ne plane pravi pravcati požar! Radi čega će se svađati? Tko bi to nabrojao, ova dva vatrena tipa pronaći će već razlog. Problemi se mogu pojaviti i radi novca: ovan se prema novcu odnosi lagodno, troši kao da će sutra biti smak svijeta, dok jarac traži sigurnost i zato radije sprema poneki novčić negdje u čarapu (nemojte ga zato zvati škrtim, jer nema smisla za takav humor i uvrijedit će se!). Jarac je jednostavan, dok ovan može biti prenasilan; dok će ovan rado riskirati jarac će radije odabrati sigurnost. Moguće su brojne eksplozivne svađe. Ovnu se neće sviđati jarčev pesimizam, a jarca će izluđivati ovnov nepromišljeni optimizam. Je li čaša do pola puna ili do pola prazna, čak će se i oko toga posvađati.

Pa onda nepredviđeni problemi u krevetu: jarcu će se možda sviđati samo jedna poza u seksu, a ovan će pokušati unijeti više improvizacije. Ova kombinacija doista nije sretna! Ako ipak (nekim čudom) uspiju postići ravnotežu, ako vezu postave na zdrave nove i ako se nauče rješavati probleme i razlike bez bezumne svađe, imaju dobre izglede čak i za uspješan brak!

Tarot, astrologija, numerologija