Ljubavni horoskop Ovan-Djevica

ljubavovandjevicaOvakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova nosi sa sobom izraženiju opasnost od lakšeg javljanja međusobne neusklađenosti tako da je za stabilnost ljubavne veze od velikog značaja da ljubavni par bude spremniji na konstantno međusobno usklađivanje (adekvatno prilagođavanje) i održavanje dobre komunikacije u cilju ostvarenja boljeg razumijevanja kao i na dovoljno otvoreno međusobno iskazivanje svojih pozitivnih osjećaja.

Uz postojanje takve obostrane spremnosti ljubavni par nerijetko može ostvariti dobro razumijevanje, toplu komunikaciju i jako dobro slaganje na svim niovoima ljubavne veze. Ukoliko nema dovoljno takve spremnosti onda postoji izraženija opasnost od javljanja većih, kako stvarnih tako i prividnih, neusklađenosti pa ljubavna veza lako može postati preplavljena brojnim manjim i većim nesporazumima, problemima u slaganju iu međusobnom razumijevanju i tada do izražaja može dodatno doći zatvorenost u iskazivanju osjećanja kao i vršenje značajnijih pritisaka (ili ostavljanje dojma želje za obavljanjem takvih pritisaka) što dodatno može zakomplicirati situaciju. Također, u ovakvoj ljubavnoj astro kombinaciji lako se mogu javljati neslaganja i oko moguće bitno različite percepcije osnovanosti ili neosnovanosti nekih međusobno upućenih kritika. Ovnova hrabrost vjerojatno će zagolicati maštu sramežljive i povučene djevice na neko vrijeme. Međutim, njihova je seksualnost toliko različita da će im biti potrebno puno strpljenja da bi uspjeli!

Ovnova strastvenost je nagla i izravna; tu nema puno razgovora i pregovora. Djevičina seksualnost, jednako kao i cijela njezina priroda, je više zagonetna, sakrivena i treba vremena da ju se otkrije. Ali nemojte suditi prema prvom dojmu! Kad se djevica jednom otkrije pokazuje se u punom sjaju, i ta slika (toliko različita od početne) iznenadit će sve – pa čak i naizgled vatrenijeg ovna. Što je s drugim područjima života? Ovan je pun novih planova i ideja, i inzistira da bude dominantan. Djevica je sklona kritiziranju i želi da stvari budu napravljene na način koji se njoj sviđa.

I kako sad to pomiriti? Nije teško zamisliti situaciju u kojoj ovan neprestano započinje nove projekte i niti jednog ne dovršava jer mu u međuvremenu padne na um nova, još bolja ideja – a za to ga vrijeme djevica nemilice kritizira jer je zgrožena takvim nedostatkom discipline i ustrajnosti. Ova veza mogla bi uspjeti, ali i jedna i druga strana morat će se potruditi. U suprotnom, sve će propasti. Šanse za uspješnu vezu ili brak su pola-pola.

Tarot, astrologija, numerologija