Ljubavni horoskop Lav-Vodenjak

ljubavlavvodenjakLav i Vodenjak je ljubavna kombinacija kojoj za ostvarenje uspješne i sretne ljubavne veze može biti potrebno više ulaganja, truda i usklađivanja međusobnih razlika. Melodramatični Lav je naviknut na pažnju, komplimente i na ljubaznost dok Vodenjak može često biti hladna, povučena pa i neljubazna u nekim situacijama što može dovesti do ranjavanja lavovih osjećaje. Slobodoljubiva i neukrotiva Vodenjak ne dozvoljava nikome da uspostavlja kontrolu nad njezinim životom dok Lav često može pokazivati ​​želju i sklonost ka ostvarenju dominantnijeg i superiornijeg položaja u ljubavnoj vezi što može doprinositi javljanju snažnije disharmonije u ljubavnom odnosu. Kada je Lav zaljubljen on je vrlo romantičan, nesputano seksualan i lojalan želeći opsesivno i očajnički svoju voljenu osobu za čitav život kraj sebe. Nesputana Vodenjak u ljubavi može biti prilično suzdržana želeći očuvati svoju nezavisnost i svoju slobodu i često može imati dojam kako je ljubav sa Lavom previše “guši”. Također, Vodenjak uglavnom neće biti previše fascinirana lavovima romantičnim izljevima ljubavi jer Vodenjak više voli uživati ​​u nekim nekonvencionalnijim i otkačenije stvarima. Vodenjaku dakle, ponekad može biti dosadno u društvu Lava. Lav može biti i suviše dramatičan za ukus Vodenjaka dok je Vodenjak suviše “lepršava” i nestalna za Lviv ukus u ljubavi.

Lav bi trebalo da se više potrudi kako bi fascinirao Vodenjaka i kako bi je zadržao. Trebalo bi da uvijek izražava jasno i nedvosmisleno svoje mišljenje i svoje stavove i da uvijek pokazuje individualnost i originalnost u svom ponašanju. Lav bi trebalo da svojim nastupom pokaže kako je jedinstven za Vodenjaka kako bi Vodenjak osjetila da pored sebe ima nekog zaista posebnog i vrijednog njene pažnje. S druge strane, Vodenjak bi trebalo da stalno obasipa pažnjom Lava i da mu ugađa i pruža mu “kraljevski tretman” kako bi potreba Lava biti centar svijeta svojoj voljenoj osobi time bila ispunjena. Dakle, ova kombinacija predstavlja vrlo složenu i nestabilnu mješavinu i zahtijeva mnogo zajedničkog ulaganja u ovu ljubav kao i veću spremnost na prilagodbu. Lav i Vodenjak kao fiksni znaci mogu koristiti ovu svoju energiju kako bi učvrstili svoj ljubavni odnos i kako bi održali dobru stabilnost.

Sunce i Uran kao vladari Lava i Vodenjaka mogu doprinijeti pod najboljim okolnostima razvoj magnetske privlačnosti i razvoj jedinstvene ljubavne veze koja nije ni nalik na druge sa puno iznenadnih i neočekivanih epizoda povoljnih šansi za unapređenje kvalitete ljubavnog odnosa. Pod lošim okolnostima, ovaj ljubavni par se može češće suočavati s vrlo dramatičnim tijekom događaja u budućnosti uz izraženiju opasnost od ekscentričnog i neprikladnog reagiranja, češćeg srljanja u nepredviđenom pravcu i uz impulzivno donošenje važnih odluka poteklih od srca pod utjecajem jakih emocija.

Ovo je kombinacija dva jaka znaka, jakih ega i još jače snage volje, ali s odličnim perspektivama! Niti jedan neće lako prepustiti dominaciju onom drugom. Ipak, zvijezde su barem malo olakšale situaciju: lav će doduše uporno ustrajati na tome da bude onaj koji dominira, ali vodenjak će pametno prigušiti svoj snažan karakter i prividno prepustiti lavu vodeću ulogu – ali u svakom trenutku bit će spreman iskoristiti partnerovu slabost da bi sebi osigurao neku sitnu prednost ili pobjedu. Jedna od tih pobjeda bit će zadržavanje sitnih znakova slobode i prava da i dalje istražuje nepoznate horizonte. Za uzvrat će lav moći povremeno zadovoljiti svoju potrebu da živi ponešto ekstravagantnim životom, ili barem takvim koji će biti za stepenicu iznad onoga što si može priuštiti tijekom ostatka vremena.
Lava najviše zanima on sam; vodenjak voli istraživati i zanima ga i ostatak svijeta – i srećom je sposoban u lavu pronaći dovoljno zanimljivog materijala da bi se mogao koncentrirati na njega. Budu li samo tupili po svojem, vodenjak će frustrirati lava svojim lutanjima i nepokazivanjem divljenja, a lav će pak činiti vodenjaka nesretnim svojom uvrijeđenošću i hladnoćom.

Kao i svaka druga kombinacija suprotnih znakova, tako i ova može podjednako završiti izrazito sretnom vezom ili pak potpunom katastrofom. Kako će na kraju ispasti, ovisi samo o tome koliko će zrelosti i volje za kompromisom partneri pokazati. Ako budu poštivali potrebe i različitost onog drugog, odlično će se nadopunjavati i ispunjavati potrebe jedan drugom. Ako pak beskompromisno ustraju na svojim stavovima, neće biti dobro.

Tarot, astrologija, numerologija