Ljubavni horoskop Lav-Strijelac

ljubavlavstrijelacLav i Strijelac je vatrena kombinacija koja obećava ljubavnu vezu punu uzbuđenja, strasti i zajedničkih avantura. Ova ljubavna astro kombinacija nosi potencijal za ostvarenje vrlo sretne i zdrave ljubavne povezanosti ovih horoskopskih znakova. Ljubavna veza može biti obdarena srećom, uspjehom i pozitivnim događanjima u budućnosti. Lavom vlada Sunce dok znakom Strijelca vlada Jupiter. Međudejstvo ovih nebeskih tijela daje čvrstinu i snagu ovoj ljubavi. Oba bića su vedrog duha i vesele prirode i nastoje kako u ljubavi tako iu zajedničkom životu gaje i održavaju dovoljno pozitivan životni stav. Pomoću ove vrline koju posjeduju mogu lakše prevazilaziti razne životne poteškoće i mogu se hrabrije suočavati s raznim životnim problemima.

Ovaj ljubavni par ume dobro da uživa iu zabavama kao iu avanturama na zajedničkim putovanjima. I Lav i Strijelac su snažni individualisti neovisnog i slobodnog duha. U tome se međutim, nalazi i potencijalna skrivena opasnost od narušavanja ravnoteže u ljubavi jer lepršavi Strijelac može češće osjećati potrebu da neke stvari radi samo “po svom” dok melodramatični Lav u takvoj ljubavnoj vezi može steći dojam da je zapostavljen jer voli biti uključen u sva događanja i da se pita oko svega. S druge strane, Lav češće može pokazivati ​​sklonost dominaciji u ljubavi što Strijelac može vrlo teško podnijeti jer u ljubavi ne voli da se potčinjava i da bude na bilo koji način ograničen. Lav i Strijelac su po polaritetu pozitivni ili Jang znaci što ukazuje na njihovu ekstrovertne prirodu, na njihovo veliko samopouzdanje kao i na njihovu objektivnost što doprinosi boljem usklađivanju zajedničkih želja i potreba kako na osobnom, privatnom planu tako iu zajedničkom životu uopće. Time je istodobno znatno umanjena i opasnost od pojave veće ljubomore kod ovog ljubavnog para.

Sjajni i dopadljivi Lav zrači posebnom karizmom ali njegova romantičnost i povremeno naglašenija želja da zapovijeda samo će natjerati Strijelca da se povuče jer Strijelca ponekad snažno odbija pretjerana romantika kao i kada netko suviše pretjeruje u svom nastupu a najviše od svega ga odbija kada netko nastoji mu nameće neka pravila i kada želi zapovijeda ili da na bilo koji način kontrolira njegove postupke i ponašanje. Moto koji važi za Strijelca u ljubavi je: “ne zatvaraj me u kavez”, dok u ljubavnoj vezi s Lavom može steći dojam da ne može baš uvijek izraziti svoj slobodan duh. Lav često može ispoljavati sklonost ka rasipništvu jer voli uživati ​​u luksuzu dok je Strijelac uglavnom više okrenut ka ostvarenju zadovoljstva i blagostanja u nekim nematerijalnim dobrima što doprinosi javljanju većih neslaganja uslijed neusklađenosti zajedničkih stavova, želja i potreba po tom pitanju. Bez obzira na to, uz postojanje jakih pozitivnih planetarnih veza u osobnim (natalnim) horoskopima Lava i Strijelca i uz jake potencijale koje Sunce dodjeljuje Lavu kao i uz brojne šanse i dobru sreću koju Jupiter dodjeljuje Strijelcu ovaj ljubavni par može naučiti vremenom kako pravilno koristi veze između ova dva nebeska tijela u cilju što boljeg usklađivanja iu cilju ostvarenja harmoničnog ljubavnog odnosa.

Partneri rođeni u ovim znakovima dijele ljubav prema slobodi, avanturama i druženju sa što više različitih ljudi. Oba su ljubitelji dinamičnog, veselog života. Za njih je zabava nužan sastojak života, za nju i od nje žive. Zaboravite na dosadne večeri i mirno gledanje televizije, ova dva veseljaka preokrenut će cijelu okolinu naglavce u neprekidnoj potrazi za što veselijom divljom zabavom. Za njih je čak i ljubav zabava, i shvaćaju je dosta slobodno.
U seksu će se odlično slagati, jer oba imaju snažan libido i vole provoditi što više vremena u krevetu. Ako već moraju biti u kući, onda je u svakom slučaju spavaća soba bolja od kuhinje ili dnevne sobe i televizora!

U ovakvoj dinamičnoj kombinaciji čak će i zaigrani Strijelac možda pronaći dovoljno izazova da odustane od neprestane potrage za avanturom i sljedećim flertom. Doduše, to je i uvjet da bi mogao ostati s lavom, jer ovaj će inače čak i najmanju naznaku flerta protumačiti kao uvredu. Lavu se svi moraju diviti, a ne da mu pred nosom flertuju s nekim drugim! Ako to strijelac shvati, i ako mu doista lav bude dao sve što mu je potrebno (a ne vidimo razloga da to ne bude tako), čini se onda da će ovo doista biti savršena kombinacija koja obećava sretnu vezu i na kraju uspješan brak.

Tarot, astrologija, numerologija