Ljubavni horoskop Lav-Lav

ljubavlavlavLjubavni spoj Lav-Lav donosi snažan potencijal ostvarenje vrlo uzbudljive ljubavne veze. U ovakvoj ljubavnoj astro kombinaciji partneri mogu na početku ljubavne veze biti nestrpljiviji u isticanju nekih svojih osobina pa ukoliko ne odaberu pravi način za to mogu jedno na drugo ostaviti i pogrešan dojam želje za pretjeranim isticanjem ili čak dojam postojanja nekakve želje za hvalisanjem. Lavovi u raznim životnim situacijama vole biti u centru pažnje au ljubavi često nastoje biti “centar svijeta” svojoj voljenoj osobi dok istovremeno umeju da održavaju vrlo otvoreno i srdačno ophođenje u međuljudkim odnosima s drugim osobama i zato osobito u ovakvom ljubavnom spoju horoskopskih znakova vrlo lako može doći do ogromnih problema ukoliko se stekne dojam postojanja veće bliskosti voljene osobe s nekom trećom osobom u smislu sumnje na postojanje ljubavne privlačnosti voljene osobe i neke treće osobe izvan njihove ljubavne veze.

U ljubavnoj kombinaciji Lav-Lav ljubavni par može više svoje energije ulagati u ostvarenje boljeg međusobnog razumijevanja iu bolje usklađivanje svojih želja i potreba. Problem u procesu takvog međusobnog usklađivanja nerijetko može predstavljati ponekad izraženije nastojanje Lavova da u raznim situacijama na neki način dominiraju a pretjerana dominacija može uvelike narušiti stabilnost ljubavnog života. Uz dovoljno međusobnog razumijevanja i tolerancije i uz izbjegavanje pretjerane dominacije ovaj ljubavni par može postići zavidnu stabilnost. Kada dostignu harmoniju i zadovoljavajuću stabilnost u ljubavnoj vezi Lavovi umeju da svojoj okolini stave do znanja da su sretni i zadovoljni svojim ljubavnim životom.

Ova kombinacija mogla bi biti dobitna – ali ako partneri budu nezreli i nezainteresirani za potrebe i specifičnosti karaktera ovog drugog, završit će katastrofom! Ali nije li tako uvijek? U svakom slučaju, opasnost u ovoj vezi leži u karakteristici lava da u svakom trenutku i na svakom mjestu (u kuhinji, spavaćoj sobi i u svim drugim prostorijama i prostorima na ovom svijetu) misli prvenstveno i gotovo isključivo na sebe. To može biti u redu dok živi sam, ali život u dvoje postavlja sasvim druga pravila! Da se odmah razumijemo, ne radi se o nepremostivoj prepreci. Ako partneri pokažu dovoljno zrelosti i obzirnosti prema onom drugom, tada će biti moguće dva “JA” pretvoriti u jedno “MI”. Možda im pomogne ako naglase onaj dio svoje osobnosti koji voli i uživa u romantici? Ili u seksu punom nježnosti i strasti, s bliskošću nabijenom energijom?

Nekako se samo po sebi nameće da bi dva lava mogli velik dio nesuglasica rješavati upravo u krevetu. Naravno da će morati povremeno izaći iz njega, ali ne bi bilo loše da se barem na početku veze prepuste svojoj prirodi i slobodno što češće i više borave u zajedničkoj postelji. Ako ste lav i u vezi ste s drugim lavom, pokušajte shvatiti da i on/ona ima iste potrebe kao i vi: potrebu za pažnjom, potrebu za isticanjem, potrebu da povremeno (i malo češće od toga!) čuju brdo pohvala na svoj račun. Povremeno siđite s trona i prepustite ga ovom drugom – nagrada će vam biti duga i sretna veza.

Tarot, astrologija, numerologija