Ljubavni horoskop Jarac-Vaga

ljubavjaracvagaVaga i Jarac su vrlo privrženi u ljubavi i tragaju za ostvarenjem čvrste emotivne i obiteljske stabilnosti. Ljubav doživljavaju na vrlo ozbiljan način i dijele podudarna shvaćanja po pitanju moralnih i ljubavnih vrijednosti. Iz ovog razloga Jarac i Vaga se ubrajaju u vrlo kompatibilan ljubavni spoj. Vaga kao zračni znak podiže na višu razinu intelektualno slaganje sa Jarcem dok Jarac kao zemljani znak često osigurava čvršću sigurnost u praktičnom i materijalnom smislu tako da udružene energije elemenata zraka i zemlje doprinose izgradnji ljubavnog odnosa koji se teže može pokolebati pred raznim životnim problemima i izazovima. Na emocionalnom planu, ljubavni par Vaga i Jarac se može češće suočavati s nekim konfliktnim i nejasnim situacijama obično iz razloga što je Jarac u mnogim situacijama sklon potiskivanju i skrivanju svojih emocija tako da iz tog razloga često i ostavlja pogrešan dojam na Vagu što dovodi do lakšeg narušavanja ravnoteže i sklada u ljubavi. Venera kao vladar Vage potiče kod Vage veću potrebu za svakodnevnim primanjem nježnosti i za slobodnijom/otvorenijom razmjenom ljubavnih strasti i osjećaje dok Saturn koji je vladar Jarca uvelike otežava ispoljavanje nježnih i tananih emocija u ljubavi. Saturn kod Jarca dakle, zagovara rezerviraniji i oskudnije ispoljavanje ljubavnih osjećanja što često dovodi do ostavljanja dojma postojanja želje za emotivnim distanciranjem u ljubavnoj vezi ili u braku.

I Vaga i Jarac spadaju u kardinalne znakove što ide u prilog ostvarenja skladnog slaganja jer oba horoskopska znaka nerijetko pokazuju dovoljno spremnosti na konstantno unapređenje kvalitete ljubavnog odnosa. I Jarac i Vaga su po kardinalnoj prirodi jako poduzetni i često spremni da se uporno bore za ostvarenje svojih zajedničkih životnih ciljeva. U situacijama kada Vaga pokazuje neodlučnost, Jarac je svojom disciplinovanošću, odlučnošću i organizovanošću usmjerava u pravcu ostvarenja konstruktivnih promjena. Iako Jarac posjeduje određenu crtu hladnoće i uzdržanosti, u suštini posjeduje i senzualnost tipičnu za sve zemljane znakove. Uz to, nježna, profinjena, topla, čulna i privlačna Vaga svojom šarmantnošću i privrženošću vremenom može učiniti da se Jarac u velikoj mjeri opusti i prepusti čarima ljubavi. Jarac je samo izvana hladan dok je iznutra topao i potrebno mu je samo malo više vremena kako bi na pravi način uživao u ljubavi.Kako bi Jarac i Vaga bolje ostvarili uspješnu, harmoničnu i dugotrajnu ljubavnu povezanost, od velikog značaja je i veća spremnost na kompromise i ustupke kao i na uzajamno prilagođavanje i iz tog razloga jer je Vaga pozitivan/muški tj. Yang znak što znači da joj je ponekad potrebno više slobode i prostora u ljubavnoj vezi dok je Jarac negativan/ženski odnosno Jin znak koji je više od Vage okrenut obiteljskom i mirnijem životu i za razliku od Vage, Jarac nije osobito zainteresiran za aktivnije održavanje nekih kontakata u društvenim međuljudskim odnosima.

Ovaj par nije sto posto kompatibilan u svim područjima, ali u jednome je: u seksu. Jarac osjeća jaku seksualnu privlačnost prema vagi, i jurišat će na nju dok ju ne osvoji. Barem će on tako osjećati, a prava je istina da i vaga itekako voli strast i zato je i ona osvajala jarca, doduše mnogo suptilnije. Vagi se kod jarca sviđaju još neke stvari, na primjer njegova sposobnost i želja za zarađivanjem. Ipak, lijenost vage mogla bi u jednom trenutku početi iritirati jarca koji je naviknut na rad bez predaha. Vaga na cijelu situaciju gleda drugim očima: nju bi mogla smetati dosadna trijeznost i praktičnost jarca. Ako upadnete u taj krug, nemojte se još dublje zakopavati grubim svađama i nizanjem optužbi. Radije razmislite kako da riješite različitosti koje vas dijele i udaljavaju!

Jarac će prijeko gledati i na potrebu vage da neprestano bude u centru pažnje svakog društva. On će radije misliti o svojem poslu, kojeg je spreman donijeti sa sobom i u krevet. Ali to je jednostavno nemoguće, jer je vagi krevet gotovo sveto mjesto, stvoreno samo za jednu stvar! Na njoj je tada da jarcu nekom zgodnom seksi igricom skrene pažnju s posla, na neke ugodnije stvari koje se mogu raditi u krevetu. Upozorenje jarcima: nemojte zanemarivati potrebe vage, jer će ona lako potražiti više zabave na nekom drugom mjestu! Uz mnogo kompromisa, ova veza bi mogla uspjeti!

Tarot, astrologija, numerologija