Ljubavni horoskop Jarac-Škorpion

ljubavjaracskorpionŠkorpion i Jarac je ljubavna astro kombinacija koja se ubraja u one koje općenito imaju veće izglede za ostvarenje uspješne ljubavne povezanosti. U ovoj ljubavnoj priči stavlja se naglasak na izraženi potencijal za ostvarenje dugotrajnije ljubavne veze odnosno braka. I Škorpion i Jarac su po polaritetu negativni/ženski tj. Jin znaci što ukazuje na prisutnu snažnu potrebu za ostvarenjem čvrste i trajne emotivne sigurnosti kao i na prisutnu jaču želju za zasnivanjem skladne obitelji jer oba horoskopska znaka znaju cijeniti obiteljske i bračne vrijednosti.

I Jarac i Škorpion često doživljavaju ljubav na vrlo ozbiljan i zreo način iu ljubavi ispoljavaju potrebu za trajnim obvezivanjem ali nerijetko s tom razlikom što Jarac češće može željeti obvezivanje za cijeli život još na samom početku ljubavne veze dok skopije razmišlja o trajnom obvezivanju tek nakon što osjećanje zaljubljenosti preraste u iskrenu ljubav tj. tek kada se uvjeri u to da je voljena osoba zasigurno ona prava ljubav koja bi u potpunosti ispunila sva očekivanja. Iz ovog razloga ovaj ljubavni par povremeno može nailaziti i na poteškoće kada je u pitanju njihovo slaganje u ljubavi i to obično u onim situacijama kada Škorpion očekuje da Jarac na dovoljno jasan i otvoren način pokaže da je vrijedan ljubavi za cijeli život. Međutim, Jarac u mnogim situacijama nije naročito spretan i vješt kada je u pitanju ispoljavanje nježnosti, strasti i ljubavnih osjećanja i to naročito na početku ljubavne veze. Tada može lako ostavljati i pogrešan dojam na Škorpiona što može doprinositi javljanju emotivne nesigurnosti i emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. Škorpion povremeno može imati dojam da je srce Jarca negostoljubivo, hladno i nepristupačno mjesto što u takvim trenucima otežava njihovu komunikaciju i suradnju u ljubavi. Jarcu je najčešće potrebno samo malo više vremena kako bi se prepustio u ljubavi na pravi način i kako bi ispoljavao svoju nježnost i ljubavna osjećanja. Međutim, dok se to ne desi postoji ozbiljna opasnost od nemogućnosti pronalaženja zajedničkog jezika u ljubavi i od težeg ostvarenja potencijala za uspješnu i sretnu ljubavnu vezu.

Dakle, Škorpion je kao vodeni znak duboko emotivna i posvećena u ljubavi dok je Jarac kao zemljani znak više okrenut praktičnoj strani života dok emocije voli često da ostavlja po strani. S druge strane, Jarcu u mnogim situacijama može biti teže ostvariti dobro razumijevanje u komunikaciji sa Škorpionom, jer Škorpion ne voli puno otkrivati ​​o sebi i često je zagonetna i mistična u komunikaciji iu postupcima. Jarac ponekad može imati i dojam da Škorpion previše testira njegovo ponašanje. Jarac je kao kardinalni i zemljani znak vrlo praktičnim, poduzetan i aktivan na poslovnom planu i nerijetko ume da uživa dok ispunjava svoje poslovne obveze i često može biti vrlo okupiran i zauzet razmišljanjima i planiranjima koja se odnose na želju za dodatnim poboljšanjem poslovno-financijskog statusa. U takvim trenucima Škorpion se može osjećati usamljeno i zapostavljeno jer je Škorpion jako senzualan i strastven i u ljubavi joj može biti potrebna češća razmjena nježnosti i strasti s voljenom osobom. Ukoliko Škorpion i Jarac nauče prevladati ovakve razlike u očekivanjima, ukoliko budu dovoljno strpljivi i dovoljno spremni na uzajamno prilagođavanje postoje naglašene mogućnosti za ostvarenje zadovoljavajuće stabilnosti situacije u ljubavi.

Ova će kombinacija biti vrlo sretna, a osnovna će joj karakteristika biti slaganje u seksu! Dok je škorpion maštovitiji, jarac će se pokazati kao izrazito izdržljiv i zajedno će činiti vrlo dobar par u krevetu. Škorpion će svojom luđačkom ljubomorom u stvari pomoći ovoj vezi, jer će se zbog nje jarac osjetiti sretnijim i sigurnijim. Može se reći da partneri rođeni u ovom znaku mogu funkcionirati jako dobro kao tim: jarac je strahovito organiziran, dok škorpiona krasi prirođena visoka inteligencija. Škorpion je uvijek izrazito inovativan i pun ideja, dok jarac to savršeno nadopunjuje svojim strpljenjem i nezaustavljivom upornošću. Čak i kad se pojave problemi, ovi će se partneri uvijek rado vratiti u krevet po dozu neophodne energije i onda nastaviti dalje. Eventualni problemi mogli bi nastati zbog izrazite tvrdoglavosti i jednog i drugog, ali jarac će vjerojatno malo prije popustiti i time izbjeći katastrofu.

Problem bi mogao nastupiti i zbog jarčeve pretjerane organiziranosti (i škorpionove totalne konfuznosti), ali ako vas budu mučili ovakvi problemi, nećete mi valjda reći da ne možete povremeno sjesti za stol i raspraviti to na miran način! Ovdje će inteligencija jarca doći do izražaja: on intuitivno zna da “pametniji popušta”, i prepustit će škorpionu toliko željenu dominaciju koju će mu ovaj onda vratiti svojom strastvenom ljubavi. Ova veza bit će svakako strastvena, a brak će vrlo vjerojatno biti pravi uspjeh!

Tarot, astrologija, numerologija