Ljubavni horoskop Jarac-Jarac

ljubavjaracjaracOvakva kombinacija horoskospskih znakova u ljubavi nerijetko ukazuje na spremnost na dogovore i na postizanje dobre organiziranosti u zajedničkom funkcioniranju. Veza Jarac-Jarac u velikom broju primjera započinje nakon dovoljnog međusobnog upoznavanja bitnih osobina jer Jarac obično ne bi da dopusti da se eventualno kaje zbog nekih brzopletih zaključaka i eventualnih većih grešaka u svojoj procjeni. Jarac kod sebe i kod drugih uglavnom umije da cijeni sposobnosti, vještine i znanja tako da obostrano posjedovanje ovakvih kvalitete može biti veliki plus za dodatno tj još veće međusobno poštovanje i samim tim i za bolju stabilnost ovakve ljubavne veze. Ovakav ljubavni par može postići bolje jedinstvo ukoliko postoji i slaganje oko bitnih životnih vrijednosti, principa, shvaćanja tradicionalnih vrijednosti itd. Ukoliko, međutim, postoji bitnije neslaganje u shvaćanju navedenog, može lakše doći i do bitnijih neslaganja i po drugim pitanjima i do lakšeg javljanja nestabilnosti u ljubavi. Ljubavna kombinacija Jarac-Jarac može često bolje od brojnih drugih kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi postići čvršće međusobne dogovore i praviti detaljnije zajedničke planove. Ne vole kada im neka druga dešavanja na neki način remete ostvarenje zajedničkih planova i spremni su često da se u takvim situacijama još više potrude i bolje se organiziraju kako bi ipak pokušali na zadovoljavajući način ostvare isplanirano.

Nađete li pravu mjeru između ambicioznosti i predavanja osjećajima, ovo će biti vrlo sretna veza! Naravno da će partneri rođeni u istom znaku imati pregršt podjednakih interesa i karakternih osobina, a kad se radi o inteligentnim i promišljenim jarcima ta će podudarnost biti sretna okolnost. Između njih dvoje vladat će atmosfera uzajamnog poštovanja i razumijevanja. Neće imati financijskih problema, jer su oba štedljivi s jedne strane i izrazito sposobni da dobro zarade s druge. Njima nije stran naporan rad.

Ono što bi im moglo zasmetati je mogućnost da se pojavi dosada, jer nisu osobito inovativni i mogli bi upasti u rutinu. Jednako tako oboje su skloni ozbiljnom pristupu i gledanju na svijet, pa bi mogli upasti u zamku prevelike ozbiljnosti i strogosti. Kad se pojave problemi i razmimoilaženja, jedan od njih će morati malo popustiti – a to jarcima baš i ne leži! Ali budu li previše tvrdoglavi, naravno da će se između njih javiti jaz. Možda bi im ponekad odgovarao neki veseliji, radoznaliji i maštovitiji partner (osobito u seksu), ali jarci će ipak pronaći zajednički jezik i neće dopustiti da im neke nevažne sitnice pokvare izglede za sreću. Pri tome ne mislimo na seks, jer jarci znaju biti itekako vatreni! O ovoj vezi vjerojatno nikad neće napisati romantičnu dramu ili komediju, ali ipak imaju odlične izglede da uz samo malo popustljivosti i fleksibilnosti budu sretni zajedno. Ovo vrijedi i za vezu i za brak – podjednako.

Tarot, astrologija, numerologija