Ljubavni horoskop Jarac-Blizanci

ljubavjaracblizanciBlizanci i Jarac je kombinacija koja se u astrologiji ne smatra jednostavnom i lakom kada je u pitanju slaganje u ljubavi. Kod ovakvog ljubavnog spoja može biti naglašena suprotnost mišljenja i stavova, različita interesovanja i manje zajedničkih stvari koje ujedinjuju ove osobe. Bez obzira na to što su Blizanci po prirodi takvi da vole različitost i da ih privlače izazovi koji im mogu pružiti neka nova ljubavna iskustva ipak, kada je u pitanju slaganje u ljubavi sa Jarcem, može doći do češćeg javljanja određenih “praznina” u takvoj ljubavnoj vezi koje mogu postupno vremenom doprinijeti i javljanju velike nesigurnosti i nestabilnosti.

Slaganje horoskopskih znakova Jarac i Blizanci u ljubavi izaziva sudbinu i potrebno je dosta spremnosti na zajedničke dogovore i kompromise kao i dosta tolerancije i strpljenja kako bi se ovakav spoj u ljubavi dugotrajnije održao. Nekonvencionalnim i lepršavim Blizancima može biti teže izaći na kraj s ozbiljnošću, uzdržanošću i odgovornošću koja pripada znaku Jarca. Zabavni i duhoviti Blizanci za koje vrijedi da se u pravilu ne vezuju lako u ljubavi mogu biti manje privučeni nekome tko je ozbiljniji, rezerviraniji i konzervativniji kao što je Jarac. S druge strane, Jarac koji je tako organiziran, dostojanstven, odgovoran i senzualan može biti manje privučen idejom o ulasku u ljubavnu vezu s nekim tko je više avanturističkog duha i slobodnijih shvatanja o ljubavi, tj sa nekim tko mu se neće odmah obvezati na “vječnu ljubav “. U takvoj ljubavnoj kombinaciji može lakše doći do ozljeđivanja osjećaje i do razočarenja zbog nekih neispunjenih očekivanja.

Za dobro slaganje u ljubavi je poželjna podudarnost stavova o shvaćanju ljubavi dok, kada je u pitanju slaganje ovih horoskopskih znakova nedovoljna podudarnost stavova po tom pitanju može predstavljati veliku prepreku za ostvarenje uspješne ljubavne veze zbog različitih očekivanja ovih osoba. Naime, Jarac na početku ljubavne veze zna biti prilično suzdržan, rezerviran i ozbiljan dok je nasuprot njemu Blizanac često opušten i otvoren i može ostaviti loš dojam na Jarca koji na početku ljubavne veze može željeti i očekivati ​​malo više strpljenja, učtivosti i poštovanja njegovih principa o granicama do kojih se može ići na samom početku ljubavne veze. S druge strane, Blizanac na početku ljubavne veze može biti zainteresiraniji za opušteniju varijantu, za otvoreniju komunikaciju i za razmjenu nježnosti tj za brže odvijanje situacije u ljubavi, što može dovesti do lošeg starta u ljubavnoj vezi uslijed ostavljanja pogrešnog dojma. Međutim, na uspješnost i na dugotrajnost ljubavne veze u velikoj mjeri utječu položaji planeta i međusobni aspekti koje planete grade u osobnim horoskopima tako da ukoliko dominiraju harmonični aspekti (trigoni i sekstili) u osobnim horoskopima ovih osoba, ovaj par ima bolje šanse za uspjeh u ljubavi.

Ovo dvoje prilično se razlikuje u svojim seksualnim interesima. Jarcem vlada Saturn, koji će biti u suprotnosti s Merkurom koji vlada blizancima. Blizanci su obično ležerni, opušteni i popustljivi, često i lakoumni (oni to ne zovu tako, oni za sebe radije kažu da su zaigrani). Jarci su s druge strane čvrstog karaktera, čvrstih moralnih načela i ne odustaju lako od svojih stavova. Upravo zato jarcu neće biti lako nositi se s živahnim i nestalnim blizancem, pogotovo kad se uzme u obzir blizančeva sklonost flertu. Mislite da će vam jarac progledati kroz prste takvo ponašanje samo zato što ste mu se poslije vratili sa širokim smiješkom? Zaboravite na takve misli!

Pa kako će se onda jarac uopće nositi s takvim nemirnim duhom? Očito je da će mu trebati sva strpljivost koju može pronaći duboko u sebi ne bi li izdržao uz takvog partnera. Blizancu bi pak moglo postati dosadno uz (pre)opreznog jarca. I u krevetu će blizanac morati preuzeti inicijativu, odnosno morat će se potruditi da partneru skrene misli sa svakodnevnih problema i poslovnih obaveza. Može li ova veza uspjeti? Naravno da može, ali ne bez velikog truda i zrelosti oba partnera. Ako ste htjeli da sve ide kao po loju, tražite dalje; ali ako sve ide lako, pa kakav je to onda užitak?

Tarot, astrologija, numerologija