Ljubavni horoskop Djevica-Lav

ljubavdjevicalavLjubavni par Lav i Djevica je astro spoj kome može biti potrebno više strpljenja, tolerancije i uvažavanja međusobnih potreba kako bi ostvarili uspješnu ljubavnu vezu. Za Lavove važi da su vrlo karizmatični, ekstrovertni, dopadljivi i srdačni međutim, u brojnim situacijama mogu ispoljiti sklonost ka razmetljivom ponašanju čime Djevica ni najmanje neće biti oduševljena jer za Djevice vrijedi da su po svojoj prirodi vrlo skromne osobe. Lav žudi za vođenjem glamuroznog načina života i voli uživati ​​u luksuzu dok Djevica to može smatrati suvišnim i može Lavu upućivati ​​oštre primjedbe ako se Lavovi prohtjevi ne uklapaju u logičke planove raspolaganja novcem koje sastavlja Djevica. Lav nastoji biti zabavan, opušten i optimistično raspoložen dok Djevica u takvoj ljubavnoj vezi može često patiti od uznemirenosti jer može smatrati da je lav u nekim situacijama koje zahtijevaju ozbiljan pristup, čak i pretjerano i neopravdano optimističan jer mu može biti potrebno više vremena za suočavanje s realnom slikom date situacije. S druge strane Lavu može jako smetati često kritiziranje i zanovijetanje od strane djevice.

Lav stvari u životu može promatrati na temelju deduktivnog principa dok Djevica uglavnom primjenjuje metoda indukcije tako da iz tog razloga može mnogo puta dolaziti do razmimoilaženja njihovih načina razmišljanja i pristupanja stvarima i problemima u životu. Djevica nastoji stalno unapređuje i usavršavati kvalitetu svog ljubavnog odnosa u vidu poboljšanja komunikacije i međusobnog razumijevanja ali, ponekad može teže ostvariti željeni sklad u slaganju iz razloga što Lav u nekim situacijama teško priznaje svoje pogreške. Također, do javljanja neslaganja u ljubavnoj kombinaciji Djevica i Lav može dolaziti i zbog Lavove potrebe da gotovo uvijek drži potpunu kontrolu u svojim rukama kao i uslijed postojanja želje za većom dominacijom a ponekad i za manipuliranjem u ljubavnoj vezi što ne može tako lako proći kod analitične , oštroumne i studiozne Djevice koja obično zna prepoznati takve pokušaje jer nastoji da se u ljubavi rukovodi racionalnim razmišljanjem, promišljenošću i logičkim zaključivanjem.

Lav uživa u ljubavnoj vezi (kao i u životu uopće) bude u centru pažnje dok s druge strane Djevica očekuje da se njena voljena osoba divi njenoj inteligenciji tako da češće može dolaziti do neispunjenih očekivanja jer se među njima vremenom može razviti potreba za nadmetanjem kao i neki vid rivalstva. Ukoliko Lav u ljubavnoj vezi ne dobiva onoliko pažnje koliko priželjkuje pokazat sklonost preuveličavanju i dramatizovanju situacije što može doprinijeti rasplamsavanju nesuglasica iu krupnije probleme jer Djevica se užasava neugodnosti svake vrste a posebno se destimulišuće ​​na nju u ljubavi mogu odražavati situacije u kojima voljena osoba često i pretjerano ispoljava neke negativne emocije. Također, Djevici je uvijek važno odgovarajuće ponašanje i pojava voljene osobe dok su Lavovi često teatralnog ponašanja što dovodi do neusklađenosti iu tom pogledu. Međutim, prepreke koje postoje kod ljubavne kombinacije Lav i Djevica se mogu vremenom postepeno vrlo uspješno prevladati uz postojanje jakih pozitivnih planetarnih veza u njihovim osobnim horoskopima kao i uz pravilan pristup i uz adekvatnu komunikaciju. Harmonični aspekti u natalnim horoskopima mogu umnogome potpomoći da se prvobitne razlike u slaganju nivelišu i za ravnotežu u ovom ljubavnom spoju.

Ovo dvoje ima dobre izglede za lijepu i sretnu vezu! Istina je da je djevica često zahtjevna i voli kritizirati, ali lav će zahvaljujući svom egu prijeći preko kritika. Barem neko vrijeme… A onda će djevica ipak morati malo smanjiti ritam izbacivanja uvijek novih primjedbi i zamjerki, jer će Lav uzvratiti glasnom rikom i nastat će pravi potres! S druge strane, Djevici će odgovarati vedra, energična priroda lava i njegov smisao za humor – jer smisao za humor znak je inteligencije, a upravo je inteligencija ono što djevica najviše cijeni i traži u svakom novom partneru.

U ovoj će kombinaciji lav biti zadužen za energetski naboj i održavanje visoke razine fizičke aktivnosti, a djevica za emocionalnu toplinu i osjećaj bliskosti i razumijevanja. Lavu će odgovarati inteligencija i smiren karakter Djevice. U seksu će Lav vjerojatno stalno tražiti više, a Djevica će ga slijediti koliko god može. Ali ako Lav od spavaće sobe napravi doista mjesto velikih uzbuđenja i užitaka, djevici neće trebati dugo da bi mu se pridružila! Izgledi za uspjeh ove veze veliki su, osobito ako partneri budu svjesni međusobnih različitosti i poštuju ih – a i uspješan brak je vrlo moguć.

Tarot, astrologija, numerologija