Ljubavni horoskop Djevica-Bik

ljubavdjevicabikLjubavna kombinacija Bik i Djevica nagovještava snažan potencijal za ostvarenje vrlo čvrste međusobne povezanosti koja može biti zasnovana na dubljoj međusobnom razumijevanju ukoliko ljubavni par ima dovoljno strpljenja i dovoljno tolerancije, naročito u fazi upoznavanja. To može biti od velikog značaja za uspješnost ljubavne veze iz razloga što i pored postojanja nezanemarljivih predispozicija za ostvarenje dobrog sklada u ljubavnom odnosu, također, može biti naglašena i opasnost od ostavljanja lošeg dojma uslijed mogućeg neadekvatnog prezentiranja svih kvaliteta koje ove osobe posjeduju. Uslijed neadekvatnog predstavljanja sebe kod ovog ljubavnog para se može češće javljati snažnija emotivna distanciranost kao i češće emotivno zahlađenje u ljubavnom odnosu. Potrebno je da ljubavni par nastoji što ranije pronađe adekvatan način za poboljšanje međusobne komunikacije kako ne bi došlo do ostavljanja pogrešnog dojma i kako bi uspjeli ostvariti svoj puni potencijal.

Astro kombinacija Bik i Djevica u ljubavi nagovještava i da ovaj ljubavni par može imati slične poglede po pitanju interesnih sfera vezanih za financije i uopće za praktičnu stranu života. Međutim, do eventualnih neslaganja u toj sferi života može ponekad dolaziti iz razloga što Djevica može očekivati ​​veću učinkovitost i žustriju akciju od Bika koji nasuprot tome može biti sporiji u ostvarenju takvih zajedničkih planova. Ova ljubavna kombinacija horoskopskih znakova također ukazuje i na to da nerijetko Bik može djelovati umirujuće na Djevicu u situacijama kada je kod device izraženo promenljivije ili nervoznije ponašanje dok Djevica na Bika može djelovati stimulativno i poticati Bika u ostvarenju životnih uspjeha.

Ovo bi mogla biti prava ljubav na prvi pogled, onakva o kakvoj inače samo čitamo u ljubavnim romanima! Oba partnera su kućna bića, odana domu i nesklona avanturizmu. Pored toga, i jedan i drugi imaju sličnu razinu energije, pa čak i jednako razmišljaju. A kako će biti u seksu? Djevica će najradije odabrati jednostavnije poze, iako to ne znači da se ne zna zabaviti u krevetu. Bik je doduše željan malo kompliciranijih igrica, ali spreman je malo popustiti i vjerojatno će se naći na sredini. Čini se da je ovo toliko potencijalno dobar par da najveća opasnost u stvari leži u mogućnosti da se djevica uplaši bikove seksualnosti, odnosno da ga ne doživi kao nezasitnog perverznjaka.

U ostalim aspektima života odlično će se nadopunjavati. Bikova postojanost i snaga bit će izvrsno vođena djevičinim britkim umom. Biku ne nedostaje upornosti, ali ponekad zaluta i treba mu netko da ga vrati na pravi put, a za to je djevica idealna! Čak će se i u novčanim pitanjima dobro slagati. Bikova štedljivost bit će po volji opreznoj djevici. Osim ako se radi o jako nezrelim ili sebičnim osobama, ova veza obećava dugotrajnu sreću za oba partnera.

Tarot, astrologija, numerologija