Ljubavni horoskop Blizanci-Vodenjak

ljubavblizancivodenjakBlizanci i Vodenjak imaju mogućnosti razviti vrlo perspektivnu ljubavnu vezu jer oba horoskopska znaka pripadaju elementu Zraka koji pridonosi intenziviranju njihovog druženja i njihove međusobne privrženosti. Ovaj ljubavni par može prevashodno razviti ljubavni odnos koji se bazira na čvrstim temeljima prijateljstva što može utjecati vrlo pozitivno na održanje dobrog sklada i na kvalitetu ljubavne veze.

Vodenjak i Blizanci u ljubavi često imaju puno zajedničkih interesa i zajedničkih tema za razgovor tako da dobra komunikacija u njihovoj ljubavnoj vezi može predstavljati jednu od ključnih stvari za ostvarenje razumijevanja i na dubljoj razini. Dobro slaganje horoskopskih znakova Vodenjak i Blizanci u ljubavi se često može temeljiti i na spremnosti ovih osoba na uzajamno priređivanje nekih ugodnih iznenađenja koja potpomažu osvježavanje ljubavnog odnosa u onim razdobljima kada postoji opasnost da se ljubavni odnos pretvori u neku vrstu navike. Međutim, ono što ponekad ovom ljubavnom paru može nedostajati je strast u ljubavnom odnosu uslijed čega ove osobe mogu imati određenih problema kada je u pitanju slaganje na čulnom tj seksualnom razini.

Za Vodenjaka i Blizance vrijedi da su u ljubavi tolerantni i da ne vole da ograničavaju slobodu svojoj voljenoj osobi kao što isto tako znaju jako cijeniti i kada njihova voljena osoba ne pokušava ograničiti njihovu slobodu čime je pojava ljubomore kod ovog ljubavnog para uglavnom svedena na vrlo malu dozu tzv. “normalne” ljubomore koja ne ugrožava njihov ljubavni odnos tj ljubavnu vezu. Međutim, za Blizance i Vodenjaka vrijedi i da nisu pretjerano sentimentalni u ljubavi tako da kod ovog ljubavnog para može biti naglašena opasnost od učestalijeg javljanja indiferentnijeg ponašanja kada je u pitanju razmjena nježnosti i kada je u pitanju ispoljavanje pozitivnih osjećaja u ljubavnoj vezi.

Ovaj ljubavni par, dakle, može nakon određenog vremena provedenog zajedno dospjeti do točke kada će tražiti razlog za ostanak u takvoj ljubavnoj vezi jer i Blizanci i Vodenjak sami po sebi nisu skloni olakom dubljem vezanju u ljubavi. Naročito je potrebno Vodenjaku da osjeti kako je Blizanac nešto posebno za nju kako bi svoje misli usmjerila u pravcu pravljenja daljnjih planova za ostvarenje trajnije ljubavne veze i na duže staze.

Za ostvarenje dugotrajnije ljubavne veze od ogromnog značaja su pozicije i aspekti planeta koji su “odgovorni” za ljubav u osobnim horoskopima ovih osoba jer je osim tumačenja slaganja Sunčevih znakova (Sunce je samo dio slagalice) potrebno uzeti u obzir i kako su postavljeni Mjesec, Venera , Merkur i Uran u usporednim aspektima kod ovog ljubavnog para kako bi se dobio adekvatan uvid u sve mogućnosti koje postoje kada je u pitanju slaganje ljubavnog para Blizanci i Vodenjak.

Uran, koji upravlja karakterom vodenjaka, pun je iznenađenja i ekscentrične promjenjivosti. To će savršeno odgovarati blizancu! Blizanci će se pored toga moći prilagoditi vodenjaku i prihvatiti njegovo nametanje vlastite volje. Da, činjenica je da vodenjak neprestano pokušava nametnuti svoju volju i svoje ideje, jednu za drugom, a blizanca to ipak (upravo zbog njegove zaigranosti i nestalnosti) neće previše zabrinjavati i popustit će vodenjaku bez previše borbe. U krevetu su moguća mnoga ugodna iznenađenja, ali ako se partneri previše opuste i prepuste lagodnom životu moguća je dosada i nedostatak strasti.

Oboje će uživati u izlascima i druženju se s većim brojem ljudi, oboje podjednako uživaju u sportu, izletima i svim aktivnostima koji podrazumijevaju izlazak iz granica četiri zida. Ni jedan od njih neće biti pretjerano ljubomoran. Osim u nekim ekstremnim slučajevima, seksualna privlačnost između njih bit će vrlo velika! Ovaj par može odlično funkcionirati u krevetu, a jednako tako i u svim drugim područjima zajedničkog života. Da vas ne mučimo više, evo naše presude: ovo je odlična kombinacija koja bi mogla dovesti do vrlo uspješnog braka!

Tarot, astrologija, numerologija