Ljubavni horoskop Blizanci-Vaga

ljubavblizancivagaLjubavna astro kombinacija Blizanci-Vaga obećava naglašenije mogućnosti za otvorenije ispoljavanje nježnosti u ljubavnoj vezi. Iako ovom ljubavnom paru može povremeno nedostajati strastvenost u ljubavnom odnosu, ovakav nedostatak ovaj ljubavni par može vrlo uspješno nadoknaditi drugim pozitivnim osjećajima u ljubavnoj vezi ili braku. Ovaj ljubavni par može ostvariti dobro slaganje kada je u pitanju planiranje nekih zajedničkih svakodnevnih aktivnosti, ispunjavanje nekih zajedničkih obveza kako na osobnom planu tako i na poslovnom. Iz ovog razloga ovaj ljubavni par također posjeduje i potencijal za ostvarenje vrlo uspješne suradnje na poslovno-financijskom planu. Međutim, kod ljubavne kombinacije Vaga-Blizanci postoji izražena opasnost od povremene pojave dosade u ljubavnoj vezi kada ove osobe mogu imati dojam da je njihova ljubavna veza neinspirativna ili nedovoljno inspirativna tako da zbog toga može lakše dolaziti i do narušavanja ravnoteže u njihovoj ljubavnoj vezi ili braku .

Do javljanja nekih krupnijih neslaganja u ovakvoj ljubavnoj kombinaciji može dolaziti i zbog mogućeg postojanja navike (kako kod Blizanaca tako i kod Vage) za koketiranjem u društvu, jer iako mogu smatrati tu svoju prirodnu i spontanu osobinu prihvatljivom kada su u pitanju oni sami ponaosob, ipak mogu pokazati nerazumijevanje onda kada primijete takve stvari kod svoje voljene osobe i tada može lakše dolaziti do ljubomore, raznih svađa i snažnije disharmonije u ljubavi.

Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi također može postojati izraženija opasnost i od učestalijih neslaganja i svađa uslijed nedovoljne usklađenosti međusobnih želja i potreba kada je u pitanju količina zajednički provedenog vremena jer mnoge Vage vole provoditi što više vremena sa svojom voljenom osobom dok mnogi Blizanci ukoliko steknu dojam da previše vremena provode u blizini voljene osobe mogu nakon određenog vremena steći dojam da ih takva ljubav na neki način guši. Međutim, uz adekvatan pristup u komunikaciji tj uz nastojanje na dovoljno jasnoj i otvorenoj međusobnoj komunikaciji kao i uz nastojanje na konstantnom unapređenju kvalitete ljubavne veze, ovaj ljubavni par može ostvariti potencijal za postizanje dobrog sklada u ljubavi.

Ova dva zračna znaka dobro se slažu emocionalno, mentalno, intelektualno, i na svaki drugi način kojeg se još možete sjetiti. Problem je jedino što i jedan i drugi znak imaju poteškoća u kontroliranju strasti i emocija – ako je istina da ljubav pokreće svijet, onda bi ga ova dva znaka mogli sami pogurati da se okreće malo brže.

Ali naravno da strasti nikad nije previše, samo ako se zadrži u interakciji dvoje ljudi (i nikoga više). Nemojte se zaigrati i od dobrog para napraviti loš ljubavni trokut. Ako pripazite na to bit će ovo upravo idealna veza, prava dobitna kombinacija! I jedan i drugi partner inače dijele slične interese, razmišljanja i osjećaje. Vaga će odlično razumjeti obje strane karaktera blizanca, njoj partnerova neodlučnost i nekontrolirane promjene raspoloženja neće smetati.

Dobra strana ovih znakova je da su doduše vrlo strastveni, ali istovremeno ne i previše ljubomorni – i tko sad može tražiti više? U seksu će se odlično slagati, nikada im neće biti dosadno i nikada neće imati osjećaj da žele nešto potpuno drugačije (ili ne daj Bože više od onog što dobivaju u ovakvoj vezi). Ovo je upravo savršena kombinacija, koja bi vrlo lako mogla dovesti do toplog i sretnog braka!

Tarot, astrologija, numerologija