Ljubavni horoskop Blizanci-Strijelac

ljubavblizancistrijelacLjubavni par Blizanci i Strijelac posjeduje snažan potencijal za ostvarenje vrlo ispunjene ljubavi koja može djelovati vrlo poticajno na ove osobe u smislu da njihova osjećanja u ljubavi mogu biti toliko snažna da im mogu prošire vidike i da ovom ljubavnom paru predstavljaju pravu pokretačku snagu i na ostalim životnim poljima. Ovo je nerijetko kompatibilan ljubavni par koji može imati slična očekivanja od ljubavne veze, njihovi stavovi o ljubavi i životu mogu biti u velikoj mjeri podudarni a interesovanja vrlo slična. Ovdje je, dakle, riječ o jednom vrlo prirodnom ljubavnom spoju koji obećava ali da bi se složile baš sve kockice potrebno je da su relevantni aspekti u osobnim horoskopima ovih osoba povoljni.

Blizanci i Strijelac u ljubavi vole podjednako očuvati svoju slobodu tako da ovom ljubavnom paru može biti lakše ostvariti dobro razumijevanje u tom pogledu. Ovaj ljubavni par je i vrlo otvoren u komunikaciji što može utjecati povoljno pri samom upoznavanju jer ovim osobama najčešće ne predstavlja problem da se otvorenom komunikacijom na dovoljno jasan način predstave u pravom svjetlu što je bitno prilikom ostvarenja prvog kontakta jer nema tolika opasnost od neugodne tišine prilikom samog upoznavanja. Strijelac i Blizanci su u ljubavi najčešće vedri, komunikativni, dobro raspoloženi, spontani, nonšalantni, vickasti i obožavaju da se opuštaju i uživati ​​u zajedničkim trenucima. Jako vole iznenađuju jedno drugo na ugodan način i oboje se trude da njihov ljubavni odnos uvijek bude dovoljno zabavan.

Ovaj ljubavni par također voli i putovati jer za Blizance i Strijelca vrijedi da su uvijek željni avantura i spremni za upoznavanje s novim stvarima jer na taj način šire svoje vidike i obogaćuju svoj intelekt i svoje životno iskustvo. Za ovu ljubavnu kombinaciju vrijedi i da može ostvariti vrlo dobru međusobnu kompatibilnost i na čulnom tj seksualnom razini. Ovo je, dakle, ljubav koja je puna strasti i uzbuđenja i koja može djelovati vrlo inspirativno na obje osobe u ljubavnoj vezi. Blizanci i Strijelac svoju ljubavnu vezu mogu doživljavati i kao izazov koji ih uzbuđuje što može dodatno utjecati na povećanje uzajamne privlačnosti.

Do javljanja eventualnih problema u slaganju može dolaziti uslijed moguće pojave zasićenja kod ovih osoba što može doprinositi lakšem javljanju snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. Osim toga do neslaganja u ljubavi može dolaziti i zbog obostranog povremenog nedostatka vremena za ljubav zbog samoinicijativnog preuzimanja brojnih dodatnih obveza na poslovnom planu što može dovesti do obostranog zapostavljanja međusobnih potreba i želja jer težnja za izgradnjom poslovne karijere može u određenom životnom poglavlju nadjačati želju za posvećivanjem ljubavnoj strani života. Međutim, ukoliko u osobnim (natalnim) horoskopima dominiraju povoljni aspekti koji se odnose na ljubav i brak onda u tom slučaju ove osobe imaju mogućnost ostvariti trajnu ljubavnu povezanost kroz život.

Ova su dva znaka međusobno suprotstavljena u horoskopu i zato se partneri rođeni u njima upravo neodoljivo privlače, baš kao dva jaka magneta! Oba su neumorni, skloni naglim promjenama raspoloženja i smjera razmišljanja, ali i skloni flertu i izletima sa strane. Oho, flert? Dobro, vratit ćemo se još na to! U krevetu bi moglo biti vrlo zanimljivo, ali blizanac će morati prikočiti svoju potrebu da stalno nešto i nekoga kritizira. Možda mu strijelac za to neće ni dati razloga? Ma naravno da neće, a uostalom nisu oni baš toliko zahtjevni i ne traže nemoguće!
Opasnost leži u njihovoj potrebi da se svima svide i da (sebi i drugima) dokažu da su neodoljivi. Naročito je strijelac željan dokazivanja i zadivljenih pogleda pripadnika suprotnog spola.

Da, istina je da sve uvijek počne kao nevin flert, ali kao što to u životu obično biva, igra s vatrom često završi suzama! Barem jedan od partnera morat će se boriti protiv svoje prirođene neozbiljnosti i stati kao stijena na kojoj će zajedno graditi vezu. Može li ova veza uspjeti? Naravno da može, i doista ima odlične uvjete za to! Ali svejedno zapamtite da nećete biti sretni zajedno ako oboje puste sebi i svojoj prirodi na volju, i ako budete radili što god vam se svidi. Odrastite, preuzmite obaveze, i vidjet ćete da će vam ovakva veza pokazati da se trud obilno isplatio!

Tarot, astrologija, numerologija