Ljubavni horoskop Blizanci-Rak

ljubavblizancirakU ljubavnoj kombinaciji Blizanci i Rak postoje mogućnosti za postupno ostvarenje zadovoljavajućeg sklada u ljubavi ali uz znatno više strpljenja i truda kao i uz postojanje snažnije obostrane težnje za ostvarenjem nekih zajedničkih životnih ciljeva koji vode ka pronalaženju zajedničkog smisla ovog ljubavnog para. Naime, ovaj ljubavni par se može češće suočavati s raznim problemima u slaganju nerijetko uslijed nedovoljne usklađenosti nekih zajedničkih stavova po pitanju shvatanja nekih vrijednosti u životu kao i uslijed postojanja nekih ključnih razlika u samim osobinama, načinima ponašanja i načinima doživljavanja stvari kod ovih horoskopskih znakova.

Za Blizance je često svojstvena neobuzdana priroda, promenljivije ponašanje i slobodnije percipiranje ljubavi što u osnovi može predstavljati i vrlo ozbiljnu prepreku za ostvarenje sretnog i skladnog ljubavnog odnosa jer su Rakovi skloni tome da doživljavaju ljubav na suptilniji način i skloni su tome da izgrađuju čvrst i dugotrajan ljubavni odnos. Dakle, jedan od osnovnih uzroka nastanka neslaganja u ovakvoj ljubavnoj vezi može predstavljati razlika u željama i očekivanjima u ljubavi jer Blizanci, iako su zaljubljive prirode i lako se vezuju, u suštini mogu biti jako zahtjevni, nepovjerljivi i mogu brzo mijenjati svoje mišljenje u ljubavi kao i svoje osjećaje, dok su nasuprot Blizancima, Rakovi drugačije prirode i ne mogu baš uvijek prihvatiti neke izazove u takvoj ljubavnoj vezi.

Rakovi u ljubavi više nastoje nekim svojim postupcima dokažu svoju privrženost ljubavnom partneru dok pričljivi Blizanci mogu ponekad osjećati da im ljubav nije dovoljno jasno riječima izražena. Rakovima u ovakvoj ljubavnoj vezi češće može nedostajati romantika u njihovom odnosu kao što je na primjer šetnja po mjesečini, dugi poljupci, zajednički izlasci na romantične večere i slično. Ljubavna kombinacija Rak i Blizanci, međutim, može vremenom postupno ostvariti harmoničan i trajan ljubavni pdnos ali je neophodno postojanje jakih pozitivnih planetarnih veza u osobnim horoskopima ovog ljubavnog para. Zanimljivost i živost blizanca zainteresirat će raka, ali to nije ono što raku treba! On treba sigurnost i postojanost, a to nije ono što mu nestalni i vrckavi blizanac može pružiti. Čak će i rakovo samopouzdanje patiti u komunikaciji s nestalnim blizancem.

Ako blizanac osjeti da može slobodno mijenjati raspoloženja i razinu energije, iskoristit će to (jer blizanac rado testira koliko daleko smije ići, ne iz zlobe nego zato što je to tako zabavno) i rak bi se lako mogao osjetiti ugroženim.
Rak nije ljubitelj izlazaka i druženja: on bi najradije ostao u kući i čvrsto zalupio vrata ostatku svijeta, ali blizanac će vrlo brzo postati nervozan i nesretan zatvoren tako u kući. On je društveno biće, ovisan o zabavama i izlascima.

Blizancu treba smijeh, galama, razgovor i zabava sa što više ljudi, a ovako sam kod kuće osjeća se kao osuđenik na dugogodišnju zatvorsku kaznu. Nepravedno osuđen, smatra blizanac! Neko vrijeme trpjet će takvu situaciju za ljubav svom partneru, ali na kraju će puknuti, otvoriti vrata i izjuriti van. Ovo je definitivno veza u kojoj će oba partnera dokazati svoju emotivnost, ali razlika u razini energije i želje za društvenim životom mogla bi se pokazati kao prevelika prepreka na putu do sretne dugotrajne veze.

Tarot, astrologija, numerologija