Ljubavni horoskop Blizanci-Ovan

ljubavblizanciovanOvakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi često u sebi nosi potencijal za ostvarenje vrlo dinamične ljubavne veze. Može biti izraženija snažnija potreba za isticanjem individualnosti u ljubavnoj vezi tako da uz dovoljno međusobnog razumijevanja ovo može predstavljati i dodatni faktor koji bi mogao pojačati međusobnu privlačnost i nerijetko utjecati na učvršćenje ljubavne veze. Iako individualnost u ljubavnoj vezi Ovan – Blizanci može biti snažnije ispoljavana ljubavni par sa ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova u velikom broju primjera nastoji na dobroj usklađenosti i često vremenom može pronalaziti brojna nova zajednička interesovanja od kojih bi mnoga na neki način mogla i dodatno učvrstiti ljubavnu vezu.

U ovakvoj astro kombinaciji znakova često je moguće postavljanje brojnih bitnih zajedničkih ciljeva a ljubavni par svojim zajedničkim zalaganjima i nastojanjima da ostvari takve životne ciljeve može i dodatno učvrstiti svoju ljubavnu vezu. Često ovakva astro kombinacija donosi ljubavnim parovima i nadahnuće za organizovaniji, posvećeniji ili uporniji pristup u ostvarenju ciljeva.

Održavanje dobre komunikacije je jako bitno u ovakvoj ljubavnoj vezi tako da ukoliko ljubavni par ipak dopusti da se češće javljaju nesporazumi u međusbnoj komunikaciji to lako može dovesti do rasplamsavanja u brojne veće nesporazume i olakšati javljanje značajnijih neslaganja i dugotrajnijih problema u ljubavi. Ova kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi donosi i nešto izraženiju opasnost od dominantnijeg ponašanja ili od ostavljanja dojma postojanja želje za pretjeranom dominacijom.

Ova veza bi mogla biti predivna, jer su i ovan i blizanac neumorni, aktivni, željni novih znanja. Ovnova želja za dominacijom neće biti u pitanju, jer blizancima nije toliko važno da su “službeno” dominantni. Oni prividnu subdominaciju kompenziraju domišljatošću – prepuste partneru da vjeruje da ih je nadvladao, a u stvari tako lukavo poslože stvari da bi se bez problema mogli osjećati sretni i slobodni. Blizanac nema nikakvih tabua u seksu, i uvijek će tražiti neke dodatne načine za postizanje većeg uzbuđenja. Očekujte svašta od blizanca, nemojte se zgroziti ako vam dođe s idejama koje vas natjeraju da se zacrvenite čak i kad samo pomislite na njih! Ali nekako sumnjamo da će se ovan povući. Temperamenti ova dva znaka dobro se slažu: ovan je dinamičan i inteligentan, blizanac pak živahan i domišljat. Ovan će vjerojatno nastojati ostvariti dominaciju i u seksu, a blizanac će iskoristiti svoju maštu da izmisli uvijek nove načine kojima će zanimanje ovna zadržati na visokoj razini. Ova dva znaka mogla bi imati vrlo uspješnu vezu!

Tarot, astrologija, numerologija