Ljubavni horoskop Blizanci-Lav

ljubavblizancileoLjubavna kombinacija Blizanci i Lav najčešće ukazuje na naglašen potencijal za ostvarenje većeg uzajamnog zadovoljstva na čulnom tj seksualnom razini zbog izražene jače međusobne privlačnosti fizičkim izgledom. Ovakva kombinacija nerijetko osigurava dobru zabavu, ljubavni par ume da uživa u zajedničkim trenucima ali do problema u slaganju može doći kada dođe vrijeme za neko dublje emotivno vezivanje u ljubavi.

Neobuzdani Blizanci umeju lako se vezuju u ljubavi ali kada neke stvari krenu nizbrdo mogu ispoljiti sklonost povlačenju tj mogu se vrlo lako povući u trenu. Do javljanja problema u slaganju horoskopskih znakova Lav i Blizanci može češće dolaziti uslijed postojanja snažnije želje kod Blizanaca za nekim izazovima kojima se Lavovi mogu teže odazvati. Naime, Blizanci mogu biti željni uživanja u nekim stvarima koje mogu biti dosta različite prirode od stvari u kojima Lavovi vole uživati ​​u zajedničkim trenucima u njihovoj ljubavnoj vezi. Iz ovog razloga češće može dolaziti do veće neusklađenosti međusobnih želja, planova i potreba ovog ljubavnog para. Također, jedan od ključnih uzroka lakšeg nastanka problema u slaganju kod kombinacije Blizanci i Lav može biti i snažnija obostrana želja za dominacijom u ljubavnom odnosu tj ljubavnoj vezi jer obje osobe mogu jako željeti da se čak i nesvjesno bore za centralno mjesto u ljubavnoj vezi. Osim toga, u ovakvoj ljubavnoj kombinaciji može dolaziti do učestalijih nesporazuma i neslaganja uslijed mogućeg javljanja veće ljubomore iz razloga što Lavovi u mnogim slučajevima nastoje u ljubavnoj vezi ili braku budu vjerni svojoj voljenoj osobi dok Blizanci mogu biti češće skloni flertu, ili češće ostaviti dojam veće sklonosti flertu, što može doprinijeti povređivanju osjećaje kod Lavova i lakšem javljanju svađa i emotivnog zahlađenja njihovog ljubavnog odnosa. Dodatno, ova kombinacija može ukazivati ​​i na javljanje nerazumijevanja ili nedovoljnog razumijevanja kada je u pitanju shvaćanje ljubavi i način doživljavanja ljubavnog odnosa tj ljubavne veze jer da bi Blizanci osvojili Lavove potrebno je da imaju adekvatan pristup, da izgledaju dovoljno moćno, da ulijevaju dovoljnu sigurnost, da ne budu suviše napadni ili drski već je poželjno da budu ljubazni i romantični dok Blizanci u suštini teže ispoljavaju takve karakteristike i možda neće uspjeti ispuniti baš sva očekivanja koja Lavovi budu imali.

Nasuprot Lavovima, Blizanci često nisu naročito spremni na veće ispoljavanje romantičnosti iz prostog razloga što pretjerana romantika može brzo im dosadi, tako da će Blizancima prije privući pažnju netko kome je na prvom mjestu komunikacija vrlo bitna u ljubavi kao i radoznale, nepredvidive i dobro informirane osobe suvremenih shvaćanja.

Generalno, i pored ovakve osnove slaganja ovaj ljubavni par može dovoljnom spremnošću na kompromise kao i uz postojanje dosta povoljnih aspekata u osobnim horoskopima vremenom prevazići razlike i ograničenja i ostvariti vrlo skladan ljubavni odnos. Ovo je par koji će vrlo dobro funkcionirati zajedno, a oba partnera mogla bi doista uživati u svakom trenutku koji provedu zajedno! Lav voli i zagrije se za partnera prvo srcem, dok blizanac cijeni psihološku povezanost i na osnovu nje razvije plamen u srcu. Romantiku vole i jedan i drugi podjednako, i to će biti jedna od jačih spona koja će ih približiti i zadržati jednog uz drugog. Lav će i dalje pokazivati svoju ćudljivost i česte promjene raspoloženja, ali blizanac će dokazati svoju snagu ne dopuštajući lavu da ga time izbaci iz takta i zadržavajući svoju stabilnost.

Problem bi mogla biti sklonost blizanca flertu; to će itekako smetati lavu i neprestano mu ugrožavati osjećaj samopouzdanja. Blizanac se voli šaliti i izvoditi ludorije, a to će izluđivati ozbiljnog lava koji će od partnera tražiti više poštovanja nego li je ovaj spreman pružiti. To bi mogao biti problem, ali ovo dvoje ima previše toga zajedničkog da bi dopustili da im vezu uništi nešto toliko obično i trivijalno. I jedan i drugi će uložiti trud da si osiguraju strastvenu vezu ispunjenu romantikom i osjećajima. U seksu će lav davati cijelog sebe, a blizanac će ga jedan dan slijediti da bi drugi dan bio potpuno dalek. Zašto? Eh, to je tajna čak i za blizanca! Ali sve u svemu, ova kombinacija pruža mogućnost za vrlo lijepu vezu i sretan brak.

Tarot, astrologija, numerologija