Ljubavni horoskop Blizanci-Blizanci

ljubavblizanciblizanciLjubavni parovi s ovakvom kombinacijom horoskospskih znakova su u velikom broju primjera spremni da konstantno unapređuju kvalitetu komunikacije u ljubavi. Ovakve ljubavne veze su osobito u prošlosti često započinjale postupno uz duže razgovore (nerijetko na putovanjima) au sadašnjem vremenu često započinju uz komunikaciju putem interneta gdje osobe mogu nastojati da se bolje upoznaju i uz to steknu uvid u zajednička interesovanja koja ih povezuju. Nerijetko se događa i da je ovakav spoj horoskopskih znakova zapravo prvenstveno ljubav “na daljlinu” gdje je u prvom planu dopisivanje ili neki drugi vid komuinikacije na daljinu (npr telefonski razgovori).

Komunikacija je u velikom broju primjera jako bitna ovakvom ljubavnom paru ali ove osobe tijekom vremena mogu postati snažnije uvjerene da njihova komunikacija mora biti vrlo dobra ili gotovo savršena i na drugim razinama komunikacije, kao na primjer na razini komunikacije pokretima (govor tijela), i mogu međusobno imati velika očekivanja po pitanju takvog međusobnog razumijevanja tj mogu se u komunikaciji povremeno ponašati i gotovo kao da očekuju da im voljena osoba pročita misli tj da ih dobro razumije i onda kada nisu dovoljno strpljivi da na dovoljno jasan i nedvosmislen način iskažu svoje misli, stavove , želje, namjere, itd. Veliki problemi u ljubavi u ljubavnom spoju Blizanci-Blizanci mogu lako nastati i ukoliko ljubavni partner stekne dojam da voljena osoba nije spremna da ga pažljivo sasluša ili ukoliko stekne dojam da je, više nego što je to primjereno, slobodnija u komunikaciji u društvenim odnosima pa u takvim situacijama često može doći do javljanja značajnijih nesporazuma i veće ljubomore.

Teško ćete naći veseliji, šarmantniji i sve u svemu luđi par! Sjajni su kao sugovornici, i jedan i drugi imaju cijelo brdo prijatelja, i kad se udruže napravit će nekoliko zabava koje će se još godinama prepričavati. U seksu će uživati, jer za njih maženje pod plahtama nije samo užitak nego i prava igra s veoma labavim pravilima (nemojte ovo spominjanje labavosti tumačiti doslovno!). Često će se začuditi kako se dobro slažu u krevetu, čak i bez i jedne jedine riječi. Ali nema tu velikog čuda – stvar je u tome da su jednostavno kompatibilni i da dijele iste interese.

Od samog starta ovo će biti veza koja će i jednom i drugom partneru donositi samo užitak i radost… Ali prije nego zapadnete u euforiju, ipak malo opreza! Kad se nađu dva tako nestalna karaktera, često je dovoljno vrlo malo – recimo da jedan od njih napravi neku nepodopštinu – i da cijela veza dođe u krizu. A blizancima takve nestašne stvari definitivno nisu strane. Zato ipak pamet u glavu! Šteta bi bila da zbog kratkotrajnog zadovoljstva sa strane ugrozite sve što vam ovakva veza može pružiti date li joj šansu! I brak ima sve preduvjete da bude ugodan i sretan. Ako ikada naiđete na izrazito zabavan i veseo par, znajte da je to veza dva blizanca!

Tarot, astrologija, numerologija