Ljubavni horoskop Blizanci-Bik

ljubavblizancibikOvakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi može ljubavnom paru donijeti bolje javljanje tenzija, nesuglasica ili nesklada. Također, postojanje veće neodgovornosti može u ogromnoj mjeri ugroziti poverenje.Prilikom javljanja tenzija u međusobnoj komunikaciji postoji izraženija opasnost od dodatnog produbljivanja nerazumijevanja. Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi i opasnost od lakšeg javljanja ljubomore pa se veći nesporazumi lako mogu javljati.upravo u situacijama koje potiču ljubomoru.

Ovakav ljubavni astro spoj ljubavnom paru može donijeti brojne situacije koje zahtijevaju veće strpljenje ili jasniju spremnost na razumne kompromise. Ukoliko u ljubavnoj vezi Bik-Blizanci nema dovoljno međusobne tolerancije, obostrane volje za ostvarenjem dobrog međusobnog razumijevanja i spremnosti na dovoljno realno sagledavanje situacije ovakva ljubavna veza vrlo lako može doživjeti neuspjeh. Ukoliko, međutim, ljubavni par na pravi način ume da uskladi svoje razlike, ukoliko postoji spremnost da se dovoljno realno sagledaju razne životne situacije i ukoliko postoji dovoljno međusobnog poštovanja ovakva ljubavna veza može imati šanse za uspjeh.

Ova kombinacija vrlo lako obećava sretnu vezu, samo ako se partneri pokažu kao zrele osobe, spremne na kompromise i trud za uspjeh veze. Potencijala pak imaju u izobilju: biku će odgovarati blizančeva energija, dok će blizanca zainteresirati jednostavnost i direktnost bika. Za blizance znamo, to su nestalni karakteri i nikad ne znate koje će vam od svoja dva lica pokazati.

Bikovi su pak stabilni, s njima je druga priča i nakon jednog pogleda znat ćete na čemu ste s njima. Ali iz ove različitosti ipak se može roditi lijepa veza: biku će se svidjeti umjetnički duh i maštovitost blizanca – pitanje je samo hoće li se blizancu svidjeti promišljenost i smirenost bika? Ma hoće! U svakom slučaju, u ovoj vezi uvijek će biti dinamike. Što se tiče seksa, tu bi moglo biti vrlo zanimljivo. Opasnost leži u karakteru blizanca koji će se morati naučiti obuzdavati svoje stalne promjene raspoloženja. Biku će pak trebati strpljenja da mu ne dojadi to što se blizanac u minuti iz zaigranog djeteta pretvori u pravi vulkan strasti. U svakom slučaju, savjetujemo bikovima strpljenje, a blizancima što više samokontrole: budete li i dalje nestalni kao što ste naučili biti, vaš bik mogao bi potražiti stalnost u nekom tuđem krevetu.

Tarot, astrologija, numerologija