Ljubavni horoskop Bik-Strijelac

ljubavbikstrijelacKod ljubavne kombinacije Bik i Strijelac može češće dolaziti do javljanja raznih neslaganja uslijed različitosti priroda ovih dvaju znakova. Naime, jedna od ključnih stvari koja može umnogome doprinositi javljanju nerazumijevanja i češćih nesuglasica u ovakvoj ljubavnoj vezi je često uočljiva razlika u shvaćanju ljubavi ali i drugih stvari u životu. Kod horoskopskog znaka Strijelca može biti snažno naglašena težnja za avanturama, konstantnim uzbuđenjima i poticajima tako da Strijelac nerijetko poslije izvjesnog vremena može osjećati neku vrstu emotivne praznine uslijed nekih neispunjenih očekivanja jer Bik neće baš uvijek osjećati potrebu da osmišljava načine za osvježavanje ljubavnog odnosa i može smatrati nepotrebnim i suvišnim da stalno misli na priređivanje nekih spektakularnih ugodnih iznenađenja za Strijelca. Osim toga Strijelac može često osjećati i da nema dovoljno slobode u ljubavnoj vezi s Bikom. Nasuprot Strijelcu, Biku u ovakvoj ljubavnoj vezi može češće nedostajati veća privženost i nježnost od Strijelca što može doprinositi lakšem javljanju češćeg emotivnog zahlađenja njihovnog ljubavnog odnosa odnosno ljubavne veze. Bez obzira na ovakvu polaznu osnovu slaganja, ljubavna kombinacija Strijelac Bik može ipak imati snažan potencijal za uspjeh u ljubavi ukoliko su im u osobnim horoskopima Venera i Mars međusobno harmonično pozicionirani i dobro aspektovani.

Generalno, za ovaj ljubavni par se može reći da posjeduje potencijal za ostvarenje dobrog međusobnog slaganja na tjelesnom tj čulnom razini dok je za ostvarenje dobre kompatibilnosti i na dubljoj emotivnoj razini potrebno više strpljenja, razumijevanja i više uloženog truda i vremena. Što se tiče organizacije nekih zajedničkih aktivnosti i ispunjavanja nekih zajedničkih obveza lako može dolaziti do javljanja češćih neslaganja uslijed različitih očekivanja po pitanju brzine i načina realizacije zajedničkih planova.

Ovo su vrlo različiti karakteri. U seksu će izgleda biti najmanje problema: izrazito seksualni bik naći će dovoljno zadovoljstva u seksu sa strijelcem, ali će ga iritirati strijelčeva potreba za flertom sa svima koji mu se nađu na putu. S druge strane, strijelac neće imati previše razumijevanja za realističnost i smirenost bika; ako ga ta smirenost počne zamarati i ako ga nadvlada dosada, za čas će potražiti nekog zanimljivijeg. Kad se radi o sklonosti za kućni, obiteljski život, strijelac baš i nije idealan izbor.

I kako sad to pomiriti s bikovom potrebom da stvori udoban dom (i onda ostane u njemu kad god je moguće)? Bik će vođen svojim karakterom učiniti sve da od doma stvori sigurnu luku, mali dvorac u kojem će uživati 24 sata na dan, ali razočarat će se kad vidi da strijelac ima neke sasvim druge prioritete i da uopće ne primjećuje nove zavjese ili rukom vezeni stolnjak. Ako ste odabrali ostati u ovakvoj vezi, oboružajte se strpljenjem, i pomirite se s činjenicom da ćete svakih nekoliko dana rješavati probleme koji će se neprestano javljati između vas dvoje.

Tarot, astrologija, numerologija