Ljubavni horoskop Bik-Škorpion

ljubavbikskorpionAstro kombinacija Bik i Škorpion daje indicije za ostvarenje dobre kompatibilnosti u ljubavi tako da ovaj ljubavni par nerijetko posjeduje naglašen potencijal za postizanje dobrog sklada na svim razinama međusobnog slaganja u ljubavnoj vezi, naročito ukoliko su aspekti Venere i Marsa međusobno harmonično pozicionirani. Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi može biti naglašena snažna obostrana težnja za ostvarenjem stabilne i čvrste međusobne povezanosti što doprinosi lakšem usklađivanju zajedničkih emotivnih želja i potreba. Kod kombinacije Škorpion i Bik može biti prisutna ogromna količina strasti i pozitivnih emocija jer oba horoskopska znaka u ljubavi često pokreće strastvenost, romantika i otvoreno i bezrezervno predavanje čulnoj strani ljubavi tako da se može reći da su zajedno u potpunosti opčinjeni ljubavlju.

Biku u ljubavnoj vezi jako značajno mjesto zauzimaju fizički kontakti i težnja za dostizanjem emotivne sigurnosti tako da Škorpion koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može u potpunosti odgovarati potrebama Bika. Također, bitan segment dobrog slaganja može predstavljati i činjenica da Škorpion nastoji u životu bude realna i može se dobro uklopiti sa Bikom koji se također najbolje snalazi sa zemaljskim i realnim stvarima. Ovaj ljubavni par često voli da podjednako uživa kako u toplini obiteljskog doma tako iu promatranju zalaska sunca.

Međutim, kod kombinacije Bik i Škorpion u ljubavi može često dolaziti do javljanja raznih nesuglasica i neslaganja nerijetko uslijed javljanja dojma kod Škorpiona da je ljubavni odnos počeo da liči na neku vrstu navike tj kada Škorpion osjeća da joj u ljubavnoj vezi nedostaju ljubavne igre i veća sugestivnost od Bika tako da lako može doći do točke kada ljubavna čarolija iščezava. S druge strane Biku može smetati Škorpijin težnja za većom tajnovitošću i određenom manipulativnošću jer Bik u ljubavi kod voljene osobe voli otvorenost i jasnost u iskazivanju osjećaja i stavova. Do javljanja krupnijih problema može doći i uslijed Škorpijinog agresivnijeg pristupa jer Bik u ljubavi uglavnom snažno nastoji kod voljene osobe probudi nježnost jer i on sam često može biti i previše suptilan. Osim toga do javljanja nesporazuma i problema može lakše dolaziti i ukoliko Bik stekne dojam da Škorpion želi da se u nekim situacijama previše prilagođava i da se služi raznim skrivenim igrama i insinuacijama. Ovisno o prirodi relevantnih aspekata u osobnim horoskopima tj od toga da li su aspekti u osobnim horoskopima osoba povoljni ili ne, u ogromnoj mjeri ovisi i kvalitetu i dugotrajnost ove ljubavne veze.

Nema niti jedne druge kombinacije koja toliko ovisi o jednom jedinom aspektu života: seksu. Ova dva znaka toliko vole seks i ovisni su o njemu da će im ta kompatibilnost dati snage da prebrode gotovo sve druge razlike – a njih u ovoj kombinaciji ima sasvim dovoljno, hvala na pitanju! Inače, zasluge za tu seksualnu bliskost ne može se pripisati samo jednom partneru: i jedan i drugi osjećaju izrazitu potrebu za strastvenim igricama pod plahtama. Ako sve drugo bude u redu, niti jedan od njih neće nikada osjetiti potrebu za nevjerom. Izvan kreveta ipak su manje kompatibilni. Oba su podjednako tvrdoglavi i ljubomorni. Razlika je u tome što bik želi posjedovati partnera kao neki vrijedni trofej, dok je škorpionu važnije da posjeduje partnera u emocionalnom smislu.

Kad se pojave problemi trebat će im itekako puno zrelosti da ih razriješe: bik će biti do bola tvrdoglav, a škorpion bi čak mogao postati opasan kad ga jednom razljute. Najgore što mogu napraviti je da si uskrate mjesto na kojem se najbolje osjećaju i najbolje slažu, odnosno da zbog nekih drugih sukoba počnu kažnjavati partnera uskraćujući mu seks. Krenete li tim putem, bojim se da ćete se jako teško vratiti. I kako sada dati konačnu ocjenu? Veza toliko ispunjena mogućim izvorima sukoba, a s druge strane i s toliko jakim faktorom privlačnosti uspjet će samo ako su oba partnera vrlo tolerantni i istovremeno izrazito inteligentni.

Tarot, astrologija, numerologija