Ljubavni horoskop Bik-Ribe

ljubavbikribeKombinacija Bik i Ribe u ljubavi najčešće posjeduje naglašen potencijal za ostvarenje dobrog slaganja i vrlo harmoničnog ljubavnog odnosa tj ljubavne veze. Bez obzira na to što su Bikovi generalno više okrenuti ka praktičnoj strani života, u ljubavi snažno uživaju u čulnim zadovoljstvima, ipak često mogu pronaći zajednički jezik sa Ribama koje ljubav najčešće doživljavaju na jedan dublji način kao potpuno sjedinjenje dvaju duša i kao njihovo spajanje u jedno biće. Ono što može u značajnojoj mjeri utjecati na ostvarenje snažnije međusobne bliskosti kod ovog ljubavnog para je i obostrana potreba za ostvarenjem romantičnog ljubavnog odnosa koji često podrazumijeva romantične izlaske s večerama pod svjetlošću svijeća i uz dobro vino, duge i neobavezne šetnje parkovima, izlete u prirodu, svakodnevno opuštanje uz omiljene filmove i serije, svilenu posteljinu, itd. Također, ovaj ljubavni par često nastoji se zajedničkim snagama suprotstavlja svim teškoćama svakodnevnice.

Ono što može povremeno izazivati ​​javljanje nesporazuma u ovoj ljubavnoj vezi može biti nedovoljna spremnost Bika da sasluša i bolje razumije neke želje, potrebe i osjećaje kod Ribe. Iz tog razloga može dolaziti do javljanja nekih neslaganja i nesuglasica jer ribama se i češće može događati da nisu u ljubavi najispunjenije tj lako se može događati da im neka očekivanja u ljubavi nisu ispunjena na priželjkivani način. Bikovima u ovakvoj ljubavnoj vezi često može smetati potreba Ribe da se povremeno povuče u neki svoj svijet pun mašte i raznih ideala kao i potreba za sanjarenjem i pravljenjem nekih dugoročnijih planova. Bikovi, sačinjeni od trenutka i realnosti oslanjaju se uglavnom na opipljive i prizemne stvari i žele realnim sagledavanjem mogućnosti doći do ostvarenja veće sigurnosti u životu. Dodatno kombinacija Ribe i Bik u ljubavi može ukazivati ​​i na izraženiju opasnost od povremenog javljanja snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa (naročito ukoliko su relevantni aspekti za ljubav u osobnim horoskopima kod ovog ljubavnog para nepovoljniji) iz razloga što se Bikovi ne pokazuju osobito vještim pružiti utjehu i podršku Ribama u situacijama kada im je to potrebno a također Bikovima često može u većoj mjeri smetati i povremeno nervoznije ponašanje Riba.

Generalno uz adekvatan obostrani pristup u ponašanju, načinu komunikacije kao i uz postojanje dovoljno harmoničnih aspekata u osobnim horoskopima ovog ljubavnog para, postoje naglašene mogućnosti za ostvarenje vrlo ustrajne ljubavne povezanosti i dugotrajne ljubavne veze.

Ovo je obično vrlo sretna kombinacija. Bik je jaka, autoritativna figura koja će bez problema stvoriti sigurnu i postojanu sredinu za neodlučne Ribe. I ne samo da će bik u tome uspjeti, nego će mu sam proces brige za nekog drugog donijeti veliku količinu zadovoljstva: on voli da osjeti kako netko ovisi o njemu. A tu će mu duboko ukorijenjenu i zapisanu potrebu riba ispuniti do kraja. Svojom neodlučnošću, oklijevanjem i ovisnošću o nekom tko će ju voditi dat će biku pregršt prilika da zadovolji svoju ulogu vođe, odnosno ulogu čvrste stijene na koju se uvijek može (i treba) osloniti.

Kako će se slagati u krevetu, nešto više ovisi o biku. Izvan kreveta vezat će ih sklonost i jednog i drugog za ljepotom, pri čemu bik više voli lijepe ali i korisne stvari dok riba cijeni ljepotu kao takvu. U emotivnom smislu mogli bi se vrlo dobro nadopunjavati: riba će lako otplivati u svijet sentimentalnosti, a bik će ju svojom čvrstinom vraćati u realnost. Biku će pak ponekad dobro doći da se odmakne od svakodnevnih briga ponijet maštom ribe. Ovo je sve u svemu odlična kombinacija i mogla bi dovesti do vrlo sretnog i uspješnog braka!

Tarot, astrologija, numerologija