Ljubavni horoskop Bik-Ovan

ljubavbikovanLjubavna kombinacija Ovan – Bik u velikom broju primjera jasno ukazuje na veliku važnost prilagodbe i razumnih kompromisa u cilju ostvarenja stabilnosti i bolje harmonije u ljubavi. Ova astro kombinacija sa sobom nosi nešto izraženiji rizik od težeg ostvarenja dovoljne međusobne usklađenosti ili, pak, izraženiji rizik od ostavljanja pogrešnog dojma postojanja nekakve značajnije neuskladjenosti po nekim bitnijim pitanjima – bilo da su, ovisno o konkretnog primjera, takve razlike samo prividne ili stvarne, uz postojanje obostrane spremnosti na razumna kompromisna rješenja često je u ljubavnoj vezi Ovna i Bika moguće ostvariti dobru stabilbnost. Postojanje bitnijih razlika kod ove kombinacije znakova ne mora biti često ali se lako može dešavati da uslijed neadekvatnog pristupa takve razlike budu teže premostive. Ukoliko kod ovakvog para postoje značajnije razlike u životnim stilovima, u shvaćanju umjetnosti, glazbenim ukusima, u životnim navikama, itd, od same spremnosti ljubavnog para na dovoljnu tolerantnost i na međusobno prilagođavanje umnogome ovisi i stabilnost ljubavne veze.

U ovakvoj kombinaciji horoskopskih znakova u ljubavi nerijetko postoji nešto izraženija opasnost od potiskivanja pozitivnih osjećaja (ili od njihovog neadekvatnijeg ispoljavanja) što lako može dovesti i do ostavljanja pogrešnog dojma postojanja nekakve želje za emotivnim distanciranjem, a ovo se bolje može dešavati Biku jer je za zemljane znakove, često karakteristično i potiskivanje osjećaja u nekim situacijama kada je očekivano da osjećaje ipak budu dovoljno jasno ispoljena.

Uz prisutnu spremnost ljubavnog para na konstantno unapređenje kvalitete ljubavne veze ova kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi često može prevazići bitne ograničavajuće faktore ili faktore nestabilnosti i ostvariti dobar sklad u ljubavi. Oba ova znaka vrlo su osjećajna, ali ovna bi mogli iritirati eventualna bikova sporost i nemaštovitost u seksu.

Ovan voli zabavu i uvijek je u potrazi za nečim zanimljivim (ne pitajući za cijenu) – i upravo zato će ga smetati bikova štedljivost i sklonost da rijetko radi nešto spontano. Ali možda bi se mogli dogovoriti ako budu dovoljno razumni da postave granice do kojih smiju ići! Inače će biti problema jer je doduše bik dobar u zarađivanju, ali je ovan još bolji u trošenju. Dugotrajna veza mogla bi biti prilično naporna, iako se može očekivati da će nakon nekog vremena ovan početi cijeniti bikovu stabilnost i činjenicu da se na njega može osloniti. U suprotnom, bit će teško postići pravu ravnotežu. Ako bik dopusti ovnu da preuzme dominantnu ulogu, ukazat će im se potpuno novi horizonti senzualnog zadovoljstva. A zašto i ne bi? Bikova nepopustljivost omekšat će uz ovnovu, i nakon početnog vremena borbe i odmjeravanja snaga lako je moguće da sklope svojevrstan pakt i pronađu zlatnu sredinu u kojoj će oboje biti sretni. Veze između ova dva znaka obično su kratkog vijeka. Na vama je da dokažete da je moguć i drugačiji ishod!

Tarot, astrologija, numerologija