Ljubavni horoskop Bik-Lav

ljubavbiklavAstro kombinacija Bik – Lav nerijetko ukazuje na postojanje dobre kompatibilnosti u ljubavi pošto može biti naglašena želja za ostvarenjem sigurnosti u ljubavnoj vezi i kod jednog i kod drugog horoskopskog znaka i ta zajednička želja može predstavljati jednu od ključnih stvari za prevladavanje problema u ljubavnoj vezi i za održanje stabilnosti ljubavnog odnosa.

Kod ovog ljubavnog para, međutim, može biti izraženije tvrdoglavo ponašanje tako da zbog eventualne manje spremnosti na razumne kompromise češće može dolaziti do javljanja neslaganja čak i oko raznih sitnica a posebno oko važnijih stvari. Osim toga, kod kombinacije Bik i Lav u ljubavi može češće dolaziti do razmirica i svađa i uslijed povremene nedovoljne usklađenosti stavova kada su u pitanju financije jer Bik želi ostvarenje čvršće financijske sigurnosti i može biti previše štedljiv za Lavov okus koji nasuprot tome često voli uživati u trošenju novca a ponekad čak i prekomjerno. Kod ovakvog ljubavnog para do javljanja češćih neslaganja može dolaziti dok se ne dođe do određene granice tj dok ljubavni par ne nauči kako da jasnije usuglasi sve svoje želje i potrebe jer kada jednom naučiti kako se uspješno prilagode jedno drugome tada rijetko kada dolazi do javljanja neslaganja i do problema u njihovoj ljubavnoj vezi.

Za ovaj ljubavni par može biti karakteristično i da mogu pridavati veću važnost međusobnom fizičkom kontaktu tako da na njihovo cjelokupno slaganje u značajnijoj mjeri može utjecati i njihovo slaganje na čulnom tj tjelesnom nivou.
I jedan i drugi prvaci su tvrdoglavosti, i neće bez borbe popustiti niti za milimetar. Lav će pretpostavljati da se samo po sebi razumije da on ima glavnu ulogu u vezi, pa čak i u krevetu. Osim toga, tražit će i puno pažnje: Bik mu tu pažnju svakako može pružiti, ali će isto očekivati zauzvrat!

Savjet Lavovima: da, vi jeste navikli da je sve po vašem, i možda ćete ispočetka Bikovu strpljivost protumačiti kao slabost, ali ne pretjerujte jer će vaš partner prije ili kasnije izgubiti strpljenje i onda ćete iskusiti njegove oštre rogove! Evo još jedne stvari gdje bi moglo biti problema: Bik je po prirodi štedljiv, a Lav troši kao da je upravo dobio glavni zgoditak na lotu. Da, u ovoj vezi bit će na testu vaša strpljivost i ljubav. Lav će morati itekako prigušiti svoju potrebu da mu se stalno dive; a Bik će morati shvatiti da nije kraj svijeta ako tu i tamo popusti partneru i ako nije po njegovom. Izgleda da će se od svih polja zajedničkog života najlakše složiti u krevetu. I zato, kad pođete u spavaću sobu možete već unaprijed očekivati odličan seks. Problemi bi mogli nastati kad izađete iz kreveta – pa ako već ne možete ostati tamo cijeli dan, barem često svraćajte i neka krevet bude mjesto na kojem ćete najlakše voditi pregovore i razgovore.

Tarot, astrologija, numerologija