Ljubavni horoskop Bik-Jarac

ljubavbikjaracOvo u osnovi može biti divna kombinacija u ljubavi jer ovakav ljubavni par najčešće ima sličan pogled na život, slična interesovanja kao i podudarne stavove po pitanju shvaćanja ljubavi i ostalih vrijednosti u životu. Kod ovog ljubavnog para su često usklađeni stavovi po pitanju nekih zajedničkih planova koji se odnose na težnju za ostvarenjem bolje financijske sigurnosti tako da nerijetko mogu ostvariti i dobru poslovnu suradnju ili mogu uzajamno jedno drugome pružati dobru podršku kada je u pitanju poslovno-financijska sfera života.

Ljubavna kombinacija Bik i Jarac ukazuje i na snažan potencijal za ostvarenje dobre kompatibilnosti i na čulnom tj seksualnom razini jer ljubavni par često ume da dobro razumije svoje međusobne želje i potrebe kada je ovo životno polje u pitanju. Kada su izraženi jaki harmonični aspekti u njihovim osobnim horoskopima to daje snažne indicije za ostvarenje vrlo skladne ljubavne veze ili braka s naglaskom na jake i postojane pozitivne emocije i na dugotrajnu privlačnost kao i na dobro međusobno razumijevanje. Ovakvi harmonični aspekti doprinose konstantnom postepenom jačanju međusobnog povjerenja i unapređenju kvalitete komunikacije. Nepovoljni aspekti u osobnim horoskopima kod kombinacije Bik i Jarac nerijetko ukazuju na izraženiju opasnost od povremenog javljanja snažnije želje za ostvarenjem dominantnijeg položaja kod jednog od ljubavnih partnera što može doprinositi lakšem javljanju češćih nesporazuma i svađa u ljubavi. Osim toga u tom slučaju je moguće i češće javljanje i nespremnosti ili manje spremnosti na zajedničke dogovore i kompromise kod jednog od ljubavnih partnera.

Dakle, bez obzira na to što je ovo u osnovi dobra kombinacija kada je u pitanju slaganje u ljubavi, loši aspekti u osobnim horoskopima mogu povremeno predstavljati neku vrstu kočnice za ostvarenje potpunog sklada u ljubavnom odnosu i mogu u znatnoj mjeri otežati ostvarenje punog potencijala kod ljubavnog para Bik i Jarac.

Partnere rođene u ovim znakovima odlikuje razumijevanje tuđih osjećaja i karaktera. Oba vole novac, i oba vole sigurnost u životu. Razlikuju se samo u pristupu: dok je Bik spreman strpljivo štedjeti i čekati da se novci polako prikupljaju oročeni u banci, dotle je Jarac spreman marljivo raditi – i za sebe i za partnera. Na emotivnom planu Biku će dobro doći urođena sposobnost zbližavanja s osobama iz okoline. Zahvaljujući tom talentu uspjet će se približiti čak i opreznom i rezerviranom Jarcu. Kako će to uspjeti? Na jedini način na koji se Jarcu i može približiti, pružanjem puno pažnje i nježnosti.

U seksu će se dobro slagati jer su oba strastveni i izdržljivi; očekujte da će nastati pravi uragan! Gotovo da nema ideje koju će ovaj par smatrati neizvedivom i koja se ne bi mogla ostvariti! Za svaki slučaj, kupite malo čvršći krevet, radije uštedite na nekim drugim komadima namještaja. Jarac je u toj vezi, čini se, kritičniji faktor: ako je sve u redu, teško će biti nahraniti njegovu seksualnu energiju. Ali ako bilo što krene krivo, mogao bi se skroz povući u sebe. Baš zbog toga će Bik morati imati puno strpljenja, shvatiti Jarčevu osjetljivost, i biti spreman na duge i iscrpne razgovore kako bi temeljito riješili probleme. Ova kombinacija obećava odličnu vezu, a vjerojatno i vrlo sretan brak.

Tarot, astrologija, numerologija