Kompozitni Mjesec

Kompozitni Mjesec u 1. kući

cmo1Kada je kompozitni Mjesec u prvoj kući on pokazuje Vaše emocionalne reakcije na svijet, druge ljude i nove situacije. Isto tako, Vaša slika kao par, s emocionalnog stajališta, je također istaknuti čimbenik u vezi. Ovo je jaka pozicija Mjeseca u kompozitnom grafikonu, i ukazuje na važnu vezu. Vi emocionalno podržavate jedan drugog u svojim interakcijama sa svijetom, novim situacijama i novim ljudima, i ta podrška je vidljiva drugima. Vi ste par koji je emocionalno vezan zajedno i ulažete velike napore kako bi podržavali jedan drugog, što je vrlo očigledno ljudima u Vašoj okolici. Vi duboko razumijete jedan drugog i znate kako se onaj drugi nosi s posljedicam i problemima. Kada jedan od Vas na primjer upozna neku osobu, ili se zaterkne u nekoj situaciji, onaj drugi automatski pruža podršku. Ova uzajamna podrška Vam daje snagu u rješavanju svih problema koji se nađu u Vašem zajedničkom životu.

 

Kompozitni Mjesec u 2. kući

cmo2Stjecanje financijske stabilnosti i sigurnosti je vrlo važno za Vas kao par. Zajedno ćete uživati ​​u shopping-u i općenito u stjecanju imovine. To čini da se osjećate udobno i potpuno. Kupnja kuće zajedno daje snažan osjećaj emocionalnog mira i udobnosti. Međutim, kompozitni Mjesec u drugoj kući ukazuje kako Vi ostajete zajedno samo iz materijalnih i financijskih razloga, jer se tako osjećate sigorno i udobno. Ali, generalno ova pozicija je optimalna za odnose, jer predstavlja materijalni svijet i osjećaj sigurnosti, što donosi mir i sreću. Općenitije govoreći, druga kuća se odnosi na sve što Vi smatrate vrijednim. Dakle, vrijednosti u cjelini nalaze se u drugoj kući. Vi imate dubok osjećaj i emocionalno se vežete za predmete i stvari koje posjedujete i to je dobro ako Vi i Vaš partner dijelite iste vrijednosti. Tada ćete, naravno, podržati jedan drugog i pronaći mir znajući da oboje dijelite iste vrijednosti. Ako se Vaše vrijednosti uvelike razlikuju, ovaj položaj može biti neugodan, jer imate duboku emocionalnu reakciju na razlike, što može uzrokovati emocionalne podjele u Vašem odnosu.

 

Kompozitni Mjesec u 3. kući

cmo3Raspravljati o raznim stvarima je potrebno za emocionalno zdravlje Vašeg odnosa kada imate kompozitni Mjesec u trećoj kući. Vi imate potrebu iznijeti svoje emocije jedan drugom kako bi se osjećali sigurno u vezi. Vi uživate analizirati zašto neko čini određene stvari, ili ima određene reakcije. Ovaj položaj daje želju za individualnim i intelektualnim pristupom u vezi. Iako je emocionalni Mjesec prisutan, Vi uvijek pokušavate rješavati stvari racionalno. Ali, Mjesečeva emocionalna priroda ponekad satire svakog od Vas, i možete doći u situaciju da ne komunicirate uvijek na intelektualnoj razini, već su tu onda uključeni i osjećaji. Bilo kako bilo, ovaj odnos će svakako uključivati ​​komunikaciju kao bitnu stavku normalnog funkcioniranja Vaše veze. Čak i ako dođe ponekad do emocionalne rasprave, Vi ćete i onda nastojati rješiti problem racionalnim riječima. Vaše aktivnosti uključuju kratke izlete po gradu, posjete rodbini. Vi također uživate u obrazovnim aktivnostima zajedno ili bilo kojim aktivnostima koje stimuliraju um.

 

Kompozitni Mjesec u 4. kući

cmo4Uz Mjesec u svojoj prirodnoj kući, osobe u ovom odnosu mogu se izgubiti u nedefiniranim emocijama i nesvjesnim stanjima. Ovaj dinamičan položaj Mjeseca čini odnos dubokim i daje osjećaj pripadnosti. Vi često imate osjećaj da se poznajete, čak i ako ste se upoznali nedavno. Vi ćete tražiti zajedničko podrijetlo ili osobe koje oboje poznajete. Međutim, ponekad ovo može biti samo lažni osjećaj duboke povezanosti. Zajedničko za Vas i Vašeg partnera jeste što oboje želite obitelj, što je posljedica osjećaja da se poznajete dugo vremena. Vi želite uspostaviti obitelj i dom kako bi u njima pronašli mir i sigurnost. S lošim aspektima Mjeseca u kompozitnoj karti, nesvjesni osjećaj da se poznajete može biti uzrok mnogih rasprava i prepirki u Vašoj vezi.

 

Kompozitni Mjesec u 5. kući

cmo5Vaša zona udobnosti nalazi se u samoizražavanju. Za Vas, to je oslobađajuće i zabavno. Ovo je opušten odnos koji pronalazi mir u kreativnosti i zabavi. Vaše aktivnosti su usmjerene na izražavanje sebe, i sa kompozitnim Mjesecom u petoj kući, to znači da se osjećate ugodno i opušteno i stalno tražite zabavu. Sve dok stvari ne izmaknu kontroli i uzrokuju financijske poteškoće ili poremećaj u Vašoj sposobnosti da ispunjavate svoje obveze, ovo je svakako dobar položaj Mjeseca. Vi vidite odnos kao zabavu, i osjećate se emocionalno sigurno kad izražavate svoje misli i osjećanja. Ljetovanje ili noćni izlasci su savršene aktivnosti za Vas kao par jer tako samo potvrđujete Vaš osjećaj sigurnosti u vezi. Imati djecu je također, emocionalno zadovoljavajuće za Vas oboje. Djeca čine da se  osjećate potpuni u Vašem odnosu.

 

Kompozitni Mjesec u 6. kući

cmo6Ovaj položaj Mjeseca daje mnogo više mira i sigurnosti jednoj vezi nego što se čini. Šesta kuća se odnosi na svakodnevni život. Ona obuhvaća kućanske poslove, jelo, vježbe, svakodnevne obveze, radno mjesto i brigu za druge. No, u svom najjednostavnijem obliku, šesta kuća znači živjeti dobro. Uz kompozitni Mjesec u šestoj kući, svakodnevni život je mjesto gdje ćete pronaći utjehu, mir i emocionalno zadovoljstvo. Na kraju, svakodnevni život je ono što život zapravo jest! Dakle, imati kompozitni Mjesec u ovom položaju daje osjećaj sigurnosti i emocionalnog zadovoljstva za Vas i Vašeg partnera. Kompozini Mjesec u šestoj kući ne daje Vašoj vezi romantiku i dramu, već je čini praktičnom, što Vama mnogo znači kao paru.

 

Kompozitni Mjesec u 7. kući

cmo7Udobnost se nalazi u samoj vezi, gotovo kao da je zasebna cjelina. Ideja odnosa daje emocionalnu udobnost, mir i zadovoljstvo. Ovome doprinosi i činjenica da kompozitna karta prikazuje sam odnos kao zaseban entitet, čemu ovaj moćan položaj kompozitnog Mjeseca doprinosi. Jednostavno, Vi i Vaš partner u vezi nalazite emocionalno zadovoljstvo. Međutim, to stavlja veliku težinu na odnos, i stvara njegov uspjeh ili neuspjeh. S Mjesecom u tom položaju, težina se osjećo kao nešto duboko emocionalno. Dakle, sedma kuća s kompozitnim Mjesecom pokazuje snažnu emocionalnu vezu. Ovo je vrlo jak položaj Mjeseca i Vi oboje osjetite njegovu dinamiku. U najboljem scenariju, Mjesec čini da se ljudi poštuju i uživaju ​​u sigurnosti i emocionalnoj utjehi koju veza pruža. U najgorem slučaju, to uzrokuje emocionalnu dramu oko toga kome veza znači više. Bilo kako bilo, međutim, sam odnos je uvijek najvažnija stvar za emocionalno zadovoljstvo oba partnera.

 

Kompozitni Mjesec u 8. kući

cmo8Osma kuća označava vrijednosti, moć i kontrolu u odnosima. Kada kompozitni Mjesec pada u osmu kuću, ova već duboka, moćna pitanja doživljavaju se vrlo emocionalno, što se i vidi iz perspektive odnosa kao zaseban entitet svake osobe. Ovaj položaj može biti izuzetno povoljan, jer, u kompozitnoj karti, osma kuća znači emocionalnu udobnost i zadovoljstvo. Ako Vi i Vaš partner cijenite vezu, oboje ste zadovoljni. Međutim, ako je vrijednost odnosa počinje opadati, svaka osoba osjeća emocionalnu nelagodu i bol duboko u sebi. Pitanja moći i kontrole koju svaka osoba ima nad drugom su također istaknuti problem. Budući da kompozitni Mjesec ovdje pokazuje da ova kuća nudi emocionalno zadovoljstvo i sigurnost, važno je uravnotežiti kontrolu između obiju strana. Inače, ove neravnoteže će se doživjeti duboko i sigurno će izazvati nemir koji će vjerojatno doneti velike životne promjene kao štu su razvod ili prekid odnosa.

 

Kompozitni Mjesec u 9. kući

cmo9Ovaj odnos temelji se na dijeljenju osobne filozofije i ideja. Vi i Vaš partner gledate na stvari u cjelini, sve vidite kao veliku sliku. U kompozitnoj karti, Mjesec u devetoj kući daje perspektivu vezi. Vi možete osjećati kao da ste u vožnji kroz svemir zajedno u svojem privatnom svemirskom brodu. Možete putovati, učiti, i raspravljati o svemu onom što što vidite u vožnji kroz život, pokušavate sve riješiti kako bi pronašli najveći smisao života. Emocionalna udobnost i zadovoljstvo su osobine koje oboje dijelite na ovom putovanju. Uvijek pokušavate pogledati odnos izvana, i ostaviti osobne prosudbe i emocija unutar sebe, ali ovdje je Mjesec glavni igrač i postići to, nije uvijek lako. Mjesec je suština emocija, iako Vi pokušavate biti objektivni, osjećaji su uvijek prisutni. Ako otkrijete da se Vaše filozofije razlikuju ili pronađete različite načine tumačenja smisla života, Vi ćete to vrlo teško moći prihvatiti.

 

Kompozitni Mjesec u 10. kući

 

cmo10Pazite! S ovim položajem Mjeseca, Vaše emocije kao par su u javnoj areni. Tako, lako možete postati žrtva lokalnih tračeva. Za Vas je najbolje da svoje osobne probleme držite unutar Vaše veze. Ako je veza pravilno usmjerena, zajedno, možete napraviti dosta toga. Svijet statusa i uspjeha u karijeri su Vaše zone udobnosti. Pronalaženje emocionalne sigurnosti može Vam pomoći u postizanju zajedničkih ciljeva. To je jednostavno zato što ste sigurni kada ste zajedno i pronalazite utjehu jedan u drugom. Međutim, ako pretjerate u toj povezanosti, može se desiti upravo suprotno – nepovezanost između Vas. Kada se previše fokusirate na vanjski svijet, Vaš osobni život može trpjeti. Vi morate učiniti sve kako bi održali svoju vezu jakom. Morate oboje shvatiti da su Vaši osjećaji najvažniji, a sve drugo je sekundarno. Ukoliko Vam to uspije, Vaša veza može postati jača od svih drugih s kompozitnim Mjesecom.

 

Kompozitni Mjesec u 11. kući

cmo11Jedanaesta kuća bavi se vanjskim svijetom. Jedanaesta kuća posebno se usredotočuje na druge ljude i interakcije između Vas i tih ljudi. Uz kompozitni Mjesec ovdje, Vi ste ujedinjen par sa zajedničkim ciljevima i snovima. Zajedno, imate osjećaj da možete ići kroz gomilu svijeta, jer Vaš odnos Vam pruža udobnost i sigurnost. Postizanje svojih ciljeva i dobivanje priznanja za svoj doprinos svijetu kroz vještine ili talent, je lakše i ljepše kada se to radi zajedno kao par. Vi ćete radije otići u bilo koju postavku grupe, bilo da je veliko društveno okupljanje, institucija poput škole ili vladine organizacije, zajedno, a ne pojedinačno. Zajedno ćete se osjećati ugodno i udobno u svakom društvenom okruženju. Tu je vrlo vjerojatno da će biti uzajamnog poštivanja zajedničkih snova i želja.

 

Kompozitni Mjesec u 12. kući

cmo12Duboko doživljene emocije, nejasni osjećaji i intuicija je nešto što kompozitni Mjesec u dvanaestoj kući donosi. Dvanaesta kuća stvara atmosferu konfuzije, nerazumijevanja i prijevare. Uopće, riječ obmana znači imati namjeru učiniti nekome zlo, ali u dvanaestoj kući, to je potpuno nenamjern riječ i koristi se kao obrana, a ne kazneno djelo. Kao par, Vi oboje imate osjećaj nepovjerenja, jer se druga osoba uvijek drži po strani i ne izlaže svoje unutarnje “ja”. To je razlog zašto obmana nije namjerna. U većini slučajeva, osoba koja krije emocije ne radi to s nekom namjerom, već podsvjesno neovisno od svoje volje. U Vašoj vezi postoji nesigurnost i strah od stvari za koje ni Vi sami niste sigurni da li stvarno postoje. Sve to Vašu vezu čini pomalo zbunjujućom i neugodnom. Međutim, ako se posvjetite duhovnom razvoju Vaše veze, sve to ne mora biti tako loše.

Tarot, astrologija, numerologija