Horarna astrologija

horarna astrologijaHorarna astrologija daje odgovore na pitanja koja klijent uputi astrologu. Bitno je vrijeme kada se postavlja pitanje astrologu. Na temelju vremena postavljanja pitanja izrađuje se horarni horoskop. Manje je važno kada je osoba koja postavlja pitanje rođena. Koristeći se pravilima horarne astrologije dobijaju se odgovori na različita pitanja, utvrđuje koje osobe mogu pomoći ili odmoći u vezi onoga za što je klijent zainteresiran.

Dobar horarni astrolog može dati točan odgovor na pitanje klijenta i čak rasvijetliti zamršene slučajeve pljački, ubojstva, isplatljivosti financijskih investicija, ali vam može naći i odbjeglu mačku ili zametnutu čekovnu knjižicu.

U osnovi, horarna astrologija je skup pravila koja se primjenjuju na horarni horoskop. Ovisno da li su ova pravila ispunjena ili ne, astrolog donosi svoj zaključak. Iako vrlo popularna, horarna astrologija je uglavnom popularisana i glorifikovana od astrologa koji neumorno hvale sami sebe i svoje uspjehe u rasvjetljavanju raznih pitanja. Eventualno se dive drugim astrolozima – autoritetima koji su ranije također hvalili sami sebe.

Tarot, astrologija, numerologija