Podznak za Vodenjaka

Podznak za VodenjakaPogledajte odnos Vašeg horoskopskog znaka i ascendenta (podznak), ukoliko ste u horoskopu Vodenjak:

Vodenjak – podznak Ovan

Ovo je jedna vrlo pozitivna kombinacije gdje Ovan daje snagu Vodenjaku da se koncentrira na određeni cilj. Rezultat je određenija osobnost, koja je manje obuzeta iracionalnim idejama, uglavnom zainteresirana za jačanje temelja za harmoničan razvoj kako svoje osobnosti, tako i svojih osobnih zanimanja.

aqtauVodenjak – podznak Bik

Iz ove kombinacije elementa Zemlje s elementom Zraka proizilazi statična osobnost koja ponekad podliježe lakom utjecaju Zračne prirode Vodenjaka, a ponekad melankoličnom, usporenom ali snažnom utjecaju Bika. Osobe rođene u ovoj kombinaciji znakova, istovremeno su kompaktne i ležerne, čulne i duhovne, stalno osciliraju između potrebe za stabilnom i sigurnom intimom i želje da se otvore, da se stope s mnoštvom i različitostima.

aqgemVodenjak – podznak Blizanci

Genijalnost Vodenjaka i fleksibilnost Blizanca u ovoj kombinaciji pronalaze neku svoju ravnotežu. Ali ipak, ova je kombinacija uvijek na rubu kraha zbog toga što oba zračna znaka neprestano traže mogućnost da se rašire na račun onog drugog. Ponekad jasni intelekt Blizanca nadvladava utopije i iracionalan svijet Vodenjaka, iz kojega on crpi svoju snagu, a ponekad pobjedi idealizam i individualnost Vodenjaka.

aqcaVodenjak – podznak Rak

U ovom spoju Vodenjaka i Raka jako je teško kontrolirati onu promjenljivost emocija i obuzetost samim sobom koja priliči pravom Vodenjaku, čak i u pogledu najbeznačajnijih nijansi, koje su karakteristične za jednog Raka. Ovdje se zato radi o osobi koja je, iako vrlo pokretljiva u životu, u stvarnosti ipak opsjednuta sumnjama i stalnom nesigurnošću.

aqleoVodenjak – podznak Lav

Vodenjak u podznaku Lav je kombinacija koja nije baš poželjna u horoskopu zbog toga što se u većini slučajeva stvaraju komplicirane osobnosti, koje se kolebaju između poštivanja i preziranja priznatih vrijednosti, koje bi istovremeno i da se nametnu ali i da djeluju iz prikrajka. No, ovo je jako težak zadatak, koji iziskuje golemo poznavanje samoga sebe i odustajanje od izvjesnih sebičnih ideja.

aqvirVodenjak – podznak Djevica

Vodenjak u podznaku Djevice je zanimljiv spoj dvije instinktivno kontradiktorne i komplementarne prirode. Introvertnost Djevice i ekstrovertnost Vodenjaka u ovoj kombinaciji pronalaze neki svoj sklad zahvaljujući moći realizacije koja je svojstvena i jednom i drugom znaku; Vodenjak, određen, entuzijasta i uvijek spreman za nove stvari, usjeva ukloniti određene blokade i obrambene mehanizme koji često sprečavaju Djevicu u ispoljavanju ciljeva.

aqlibVodenjak – podznak Vaga

U kombinaciji znakova Vodenjak sa podznakom u Vagi udružila su se dva zračna znaka i to jedan Kardinalni i jedan Fiksni znak, podvlačeći sa sobom težnju osobe  ka jednom univerzalnom skladu, društvenosti, otvorenosti, bratstvu; rađajući jedan unutarnji svijet gdje se intuicija, optimizam, pokretljivost, inventivnost, lakoća i elastičnost natječu u svojoj jačini.

aqscoVodenjak – podznak Škorpion

Vodenjak u podznaku Škorpion zrači pobunom, otvaranjem, duhovnim savršenstvom, osjetljivošću na ljudske probleme i vitalnošću. Osobe rođene u ovoj kombinaciji horoskopskih znakova sposobne su vinuti se do višeg stupnja vladanja svojom osobnošću te utjecati na druge svojom istančanom intuicijom, mijenjanju svijeta u kojem žive, makar zbog toga trebale mijenjati sami sebe, te zamijeniti strepnju optimizmom.

aqsagVodenjak – podznak Strijelac

Vodenjak u podznak Strijelca je skladna kombinacija horoskopskog znaka i podznaka, s obzirom da se intelektualne i duhovne mogućnosti međusobno nadopunjavaju. Osoba rođena u ovoj kombinaciji je dobar prijatelj samom sebi i drugima. Po prirodi anti fatalista smatra kako uvijek ima „nešto za uraditi“ kako bi se ljudska sudbina poboljšala ili kako bi se neki nerješivi problem riješio. Ove su osobe vođene nepresušnom energijom.

aqcapVodenjak – podznak Jarac

Vodenjak u podznaku Jarca je uglavnom jako dobra kombinacija znaka i podznaka. Intelektualne mogućnosti i originalnost Vodenjaka ovdje su u kombinaciji s velikom marljivošću i upornošću Jarca. Jarac je inače poznat kao sudbinski znak najdubljeg čovjekovog pada u materiju i on ukazuje „nediscipliniranom“ Vodenjaku, žrtvi svjesnoj vlastite neobičnosti, na pravi put i time ga spašava od eventualnih nerealnih utopija.

aqaqVodenjak – podznak Vodenjak

„Pripadam samom sebi“, ovo su riječi koje će najbolje dočarati najdublji smisao individualnosti u ovom spoju horoskopskih znakova. I neka nitko ne pokuša riskirati pokušaj prodiranja u ovaj svijet, jer on treba biti i najčešće to i jest potpuno drugačiji od svijeta drugih. Međutim, ovo je ipak u konačnici manje komplicirana osoba od one kakvom se doima; uvijek spremna učestvovati u problemima vanjskog svijeta, strahovito humana, sa svim svojim manama i vrlinama koje dolaze sa njenom originalnošću.

aqpiVodenjak – podznak Riba

U kombinaciji ova dva horoskopska znaka smanjuje se potreba za osobnošću, ali zato raste njena vrijednost. Upravo iz tog razloga ova će se osoba jako teško izgubiti u nemogućim snovima o veličini, već će uglavnom tražiti potvrdu svojih prirodnih, urođenih sposobnosti. Jer, ako ona strana koja pripada Ribi može blokirati potpuno iskazivanje sposobnosti Vodenjaka, onda ona u isto vrijeme ima moć ispuniti osjećajima i opažanjima svaki ideal.

Tarot, astrologija, numerologija