Podznak za Ribe

Podznak za RibePogledajte odnos Vašeg horoskopskog znaka i ascendenta (podznak), ukoliko ste u horoskopu Ribe:

Ribe – podznak Ovan

Osoba sa kombinacijom Ribe – podznak Ovan je vrlo kontroverzna i puna suprotnosti. Ova kombinacija je jako bogata psihološkim bojama te spada u dosta složenu mješavinu sreće, osobnog oduševljenja, optimizma, socijalne moći, pasivnosti, subjektivnosti i brutalnih i ponekad slabo organiziranih poleta. Kombinacija Ribe – podznak Ovan pomalo označava nekakav susret smrti i ponovnog rađanja.

pitauRibe – podznak Bik

Kombinacija Ribe i Bika; Zemlje i Vode vodi ka stapanju osjetljivosti Riba sa jednostavnošću i osjećajnošću Bika. Širiti svoje tijelo u beskonačnost, grliti i voljeti svemir sa tisuću raširenih ruku, rasipati molekule vlastitog tijela i multiplicirati svoje emocije kako bi se osjetio život u sred vrenja čitavog svemira –  ovo bi mogla biti glavna tema mašte ovog stvorenja obuzetog stapanjem sa velikim Jedinstvom.

pigeRibe – podznak Blizanci

Ova kombinacija je poprilično kompliciran spoj dva dupla i apsolutno različita horoskopska znaka; podjednako neizražena, često beskrajno talentirana, ali ujedno strašno nesigurna i psihološki jako krhka: hladnog, praktičnog, bistrog i uvijek svjesnog uma Blizanaca, s jedne strane, i snažne emotivnosti, instinktivne i često nebulozne Riba, koja je plod stalnog rada u podsvjesnom.

picaRibe – podznak Rak

Za ovu kombinaciju Ribe – podznak Rak karakteristična je istovremena prisutnost dvaju sličnih, a istovremeno vrlo različitih svjetova: statična pasivnost Ribe i sklonosti ka nestvarnom Raka. U svijet ovih osoba svakako je potrebno ući na vrhovima prstiju. Pretjerana osjetljivost izlaže osobe rođene u ovoj kombinaciji svim mogućim vanjskim utjecajima što ih na određeni način čini filtrom za ljude i događaje vremena u kojem žive.

pileoRibe – podznak Lav

Ribe u podznaku Lava kombinacija je koja oslikava određenu svijest o svojim snagama, premda to često biva uzrok unutarnjeg konflikta. Ovo proizlazi iz činjenice što ponekad prevladavaju osobine Lava; fokusirane ka osobnoj afirmaciji i dokazivanju vlastitog „JA“, a ponekad crte koje naginju emotivnosti i spiritualnosti Ribe. Ali kada se u isto vrijeme „JA“ potvrđuje i rasipa, jako često imamo posla sa potvrđenim rasulom.

piviRibe – podznak Djevica

Ribe u podznaku Djevice je tip osobe bogat kontraverzama i ozbiljnim suprotnostima. S jedne strane ima stalnu potrebu da se sve klasificira, racionalno promotri, jedan je jako konkretan svijet, a s druge, strane u njoj vlada potpuna umjetnička nejasnoća. Kod nje su svjetlo i tamno, stabilno i pokretno, intuicija i razum, u vječnom sukobu u jednoj međuovisnosti koja ova dva znaka tjera na suradnju.

piliRibe – podznak Vaga

Osoba rođena u Ribi sa podznakom u Vagi uvijek djeluje pod utjecajem svoje senzibilnosti i takav je stav često sprječava da do kraja iskoristi sve svoje snage. Sukob koji se rađa iz težnje prema ravnoteži i harmoniji kako u samoj sebi tako i u svijetu koji je okružuje vodi ove osobe prema olakotnom trošenju najboljih snaga svog bića, u beskorisnoj bitci koja se odvija na dva fronta, što im često stvara neizbježnu nesposobnost prilagođavanja.

piscoRibe – podznak Škorpion

Ribe u podznak Škorpion je priroda koju je jako teško za shvatiti, ako se promatra isključivo kroz prizmu logike. Ove osobe se smatraju najmisterioznijim bićima cijelog zodijaka; sve vezano za njih je zagonetno. Zapažaju svijet oko sebe, žive u neracionalnom i u neobjašnjenom svijetu. Njihov pogled je fascinantan i očaravajući. Uistinu su obdarene šestim čulom.

pisagRibe – podznak Strijelac

Ova kombinacija Jupiterovih vrijednosti Ribe i Strijelca daje optimističku, povjerljivu, velikodušnu i miroljubivu osobnost, spremnu da sa svom punoćom živi život. Ribe – podznak Strijelac  je svestrana, elastična i izražajna osoba, svjesna toga da je dio samo šire cjeline, i uvijek spremna pomoći drugima. Ima veliku sposobnost braniti svoju individualnost i slobodu, tako da često ide svojim putem sigurna u sebe.

picapRibe – podznak Jarac

Ove dvije prirode izgledaju kontradiktorno, ali samo na prvi pogled. Hladni Jarac nijansiran je osjetljivošću i prijemčivošću Ribe. Ovisno od slučaja do slučaja, ove osobe mogu biti ili krute ispod elastičnog izgleda ili elastična ispod krutog izgleda. Nisu u stanju uvijek da izrazi ono što osjećaju, ali imaju stvarnu velikodušnost i duboku potrebu da budu korisne. Također su veliki oportunisti i znaju, neprimjetno izvući svoju korist iz svega.

piaqRibe – podznak Vodenjak

Podznak u Vodenjaku ponekad može stvoriti napet odnos prema vlastitoj osobnosti. Ovo je zanimljiv spoj dvaju karaktera sa određenom težnjom prema precjenjivanju mogućnosti i događaja koji se često zna susresti sa kompleksima manje vrijednosti, koji mogu biti više ili manje opravdani s obzirom na mogućnost pozitivnog uklapanja ove osobe u život.

pipisRibe – podznak Ribe

Kada se radi o ovoj kombinaciji horoskopskih znakova, definitivno možemo reći kako se radi o trijumfu pasivnih snaga nad snagom volje, koja biva oslabljena. Ali ne treba misliti kako se ovdje radi o totalno negativnoj osobi. Naprotiv,  prije svega ova se osoba zna žrtvovati, obdarena je velikim razumijevanjem i neposrednošću. Osim toga, zna preobraziti svoje slabosti u pravu snagu, zahvaljujući razvijenoj intuiciji i svom opraštajućem stavu.

Tarot, astrologija, numerologija