Podznak za Raka

Podznak za RakaPogledajte odnos Vašeg horoskopskog znaka i ascendenta (podznak), ukoliko ste u horoskopu Rak:

Rak – podznak Ovan

Raka karakterišu osjećaji i emocije, a najizraženija karakteristika Ovna jeste snaga volje. Ova dva skroz različita znaka spojeni zajedno često daju utočište prirodi koja je u neprestanom sukobu sa samom sobom. Rak u  podznaku Ovan teško podnosi svoje proturječnosti ukoliko ne nađe načina da ih izrazi. Osobe koje imaju ovu kombinaciju znaka i podznaka su po prirodi jako osjećajne i intuitivne, primjećuju sve što se događa u njihovom okolišu.

catauRak – podznak Bik

Kombinacija Raku podznaku Bik je spoj elemenata Vode i Zemlje koje u ovom slučaju daju prednost emocijama nad razumom. Aktivo sudjeluju u radostima i patnjama drugih osoba, ali istovremeno mogu se duboko razočarati ukoliko ne dobije isti takav pristup od svoje okoline.  Iznad svega u životu žele udobnost, kako fizičku, tako i moralnu, te imaju potrebu za materijalnom sigurnošću. Rak- Bik je srdačan, jako je vezan za svoju obitelj i ostaje vjeran onomu kojega voli.

cagemiRak – podznak Blizanci

U kombinaciji Rak-Blizanac dominantne karakteristike Blizanca poput znatiželje, otvorenosti, intelektualne aktivnosti spaja se sa mnoštvom emocija i osjećaja, nedefiniranih misli i nesigurnim stavom tipičnim za horoskopski znak Raka. Ovaj spoj intelektualnih sposobnosti sa instinktom može biti osnova za nepogrješivo procjenjivanje situacija i mogućnosti.

cacaRak – podznak Rak

Ovo je vrlo zanimljiva kombinacija u kojoj u prvi plan dolaze karakteristike znaka koji je u suštini neshvaćen i sklon promjenama raspoloženja. Rak/rak je odrasla osoba koja uvijek nosi u sebi dijete koje sniva. Prilagodba ove kombinacije prema vanjskom svijetu prolazi kroz fazu fizičke i mentalne evolucije u zaklonu od vanjskih utjecaja. Oni imaju potrebu da u životu sebi stvore obiteljsko gnijezdo gdje njegovi osjećaji mogu doći do izražaja.

caleoRak – podznak Lav

Ovu kombinaciju znaka i podznaka možemo definirati kao spoj dana i noći u istoj osobi. Ovdje dominira snažna volja Lava, te ponekad može doći do ozbiljnih unutrašnjih sukoba ove dvije snage koje je teško kontrolirati. sa jedne strane vatrena priroda Lava potiče na ispravno prepoznavanje vlastitih snaga; s jedne strane, postoji želja za osobnim isticanjem, a s druge isto tako čežnja za osamljivanjem.

gevirRak – podznak Djevica

Za kombinaciju znaka i podznaka kuća i obitelj su centar njegovog života. Oni svoje slabosti nadoknađuju tako da svoj život organiziraju do detalja, stalno se pridržavajući svojih principa. Nepovjerljivi su i ne otvaraju se pred  bilo kim. Dolazi do izražaja samo u obiteljskom okruženju ili u uskom krugu pažljivo odabranih prijatelja, a vjernost u ljubavi i prijateljstvu stavlja na prvo mjesto. Vrlo su taktični, osjetljivi i iskreni.

calibRak – podznak Vaga

Rak u podznaku Vaga je podijeljen između ljubavi za obiteljsku intimnost, sentimentalnu stabilnost i ljubavi za društvene veze, igre – hazardne i ljubavne. Oni bi željeli istovremeno živjeti u društvu ili profesiji i sačuvati smireni svijet opuštanja i sanjarenja. Volja im nije jača strana te česte neodlučnosti ih dovode da ne stižu do cilja kojeg sebi zacrtaju.

cascoRak – podznak Škorpion

Kombinacija dva vodena znaka za rezultat daje nemirnu prirodu koja živi na granici između stvarnosti i svojih snova. Rak u podznaku Škorpija je razapet između odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne do vrha. Ukoliko pušta na volju svojoj agresivnosti, ona se pita da li je to mudro te ima tendenciju da se povuče; ako pokušava da ovlada drugima, sputavaju je obziri.

casagRak – podznak Strijelac

Ova kombinacija dva skroz različita elementa, Vatre i Vode, izaziva velike unutrašnje borbe koje ih potiču da se u jednom trenutku napreduje u vanjskom svijetu, a u drugom se vraćaju u svoj mali, ali uređeni svijet ideja i osjećaja. Njima je jako važno održati jasnu viziju svijeta koji ih okružuje. Posebna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako i u onim duhovne prirode čini ih  posebno otvorenom za za tisuće pozitivnih ili negativnih utisaka, koje oni upijaju krajnjom lakoćom. za tisuće pozitivnih ili negativnih utisaka, koje oni upijaju krajnjom lakoćom.

cacapRak – podznak Jarac

Spoj dvije različite snage, statične i surove snage Jarca i one u neprekidnim oscilacijama Raka, rađa prirodu koja je u stalnom traženju potvrde vlastitih vrijednosti i iskrenog priznanja njenih kvaliteta. Ovaj nesvjesni poticaj, koji čini da osoba aktivno sudjeluje u životu, ne isključuje određenu stidljivost i formiranje unutrašnjih blokada, koje koče mogućnosti totalne aktivnosti i afirmacije. Rak u podznaku Jarac ponekad prepotentno skreće pažnju na snagu svoje osobnosti i osjeća pritisak odgovornosti koji proizlazi iz takvog stava.

caaquaRak – podznak Vodenjak

Ova kombinacija znaka i podznaka je korijen vječne unutrašnje borbe. Skroz različite snage koje moraju živjeti jedna pokraj druge: revolucionarni i novatorski Vodenjak i konzervativne, osjećajne duše, koje pripadaju Raku. Vodenjaku je teško kontrolirati promjenu emocija i obuzetost samim sobom. Rak u podznaku Vodenjak je zaista jedna posebna osoba, na čiji magnetizam i šarm je teško ostati ravnodušan.

capiscRak – podznak Ribe

Kombinaciju Raka u podznaku Riba karakterizira istovremena prisutnost dva slična, a ipak vrlo različita svijeta: statična pasivnost Ribe i sklonosti ka nestvarnom Raka. Njihova prevelika osjetljivost izlaže ih svim mogućim vanjskim utjecajima što ih čini – na neki način filtrom za ljude i događaje svog vremena. Oni teško odolijevaju iskušenjima, posebno iskušenju da pobjegnu od stvarnosti. Njihov svijet je često nastanjen nestvarnim snovima.

Tarot, astrologija, numerologija